Přejít na obsah

Zkušenost s retenčním oddělením :-)

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Pavel m napsal:

.......ale zřejmně se jim to nějak nepropsalo říkali.

🤣😂 tuhletu slovní kombinaci jsem za ta léta slyšel u Vodafonu při změně jakýchkoliv služeb nesčetněkrát....a požadavky se změnily až na 2, 3-tí pokus. Spíš to vždy vypadalo tak, že levá ruka nevěděla co dělá pravá.... a že těch "bezrukejch" tam je ........😄

• Premium
  • Basic+
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Olmütz
  • Speedtest
  • po měsíci...

Moje zkušenost se změnou v tarifech za poslední půlrok. Ve změnách v Vodafone TV, podle mne šlo o zakoupení sportovní stanice Nova Sport 5 + 6 (dříve Komfort, nyní Základ + Sport) došlo k navýšení ceny o citelných 95Kč jsem dnes dostal nabídku jako věrný plátce na další produkty. Nyvýšení pevného internetu z 250/25 na 500/50 Mb/s a na mobilní telefonech (2 čísla) z 4+2GB na neomezené data a navýšení o 39Kč. Zkrátka levnější to už nebude.

• Basic
  • Red Basic
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Praha
  • Speedtest

tak já dneska zadal portaci od Vodafone  k TMCZ s mobilem kde mám Premium 5G za 653 Kč a přišla mi nabídka od retenci do SMS na Neomeezný Super za 399 Kč 😄 

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest

no, tak kdyby mi mi retenční nabídlo před prázdninami Neomezený Super pod 400, tak bych zůstal, bohužel mi vychválili mou cenu 530 do nebes, tak jsme se společně zasmáli a už 4 měsíce jsem spokojen u TM  😄

• Premium
  • Basic+
  • ALLinONE
  • Olmütz
  • Speedtest
před 40 minutami, Sparrow napsal:

Ta sms popřípadě email, je jen taková legrace 🙂 Stačí odmítnout. A do 2 dnů volá retence.

Ano ja to odmítl, spis ze mi nabízí nižší tarif než mam 😁

@Iceman06také jdu k TMCZ za 104 Kč 5XL pro zaměstnance 

Tady odkaz co mi přišel na retenci kdyby někdo chtěl zkusit Neomezený Super za 399,- 

https://tam.je/prekvapeni399

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest

O víkendu odkryt OKU pro přenos internetu, včera bohožel odmítnutý hovor z důvodu vytíženosti v danou chvíli, dnes další hovor a se slečnou jsme potvrdili cenu u internetu 1000/100 z původních retenčních 249 Kč nově 199 Kč "natrvalo" + 99 Kč Station Wi-Fi 6.  

Spokojenost 🙃

*modem za 100 Kč, omylem uvedeno 99 Kč 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
  • Speedtest
V 10. 11. 2024 v 19:10, Sparrow napsal:

Ta sms popřípadě email, je jen taková legrace 🙂 Stačí odmítnout. A do 2 dnů volá retence.

A já odepsal, že to beru, retence volala ještě ten den a nabídla ještě lepší podmínky, než nabízeli v mailu... 🙂

Ten mail asi posílá nějaký robot a dovyřídit to musí živý člověk z retenčního. A s tím se dá i dále licitovat...

Upraveno uživatelem vhSlim
  • Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha 15

Ok, ja melěl net 250/25 a chtěl 500/50 za podobnou cenu co tu kolovala. A emalem mi přišla nabidka na 250/25 cca -50kč 😀

Tak jsem s dovolením omítl.

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Praha 10
  • Speedtest

Mě ta retenční nabídka nejdříve nešla zobrazit, pak se teda na třetí pokus zobrazila s tím, že pro mě není k dispozici, následně volal z retenčního, že mi nic nabídnout nemůže, tak jsem se ho zeptal proč tedy volá, na to nedokázal odpovědět. Kocourkov 😂

• 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...