Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Když vynecháme Centrio (tvýho miláčka :D ), tak lokální ispíci potřebujou taky zdejší konektivitu a nejenom tu zahraniční. A to nemají šanci vybudovat sami a musí si to pronajmout jak jsem psal výše.

• po měsících...
Odesláno

Tak pansvto jake mate nyni zkusenosti s retencim? Konec roku je tu a dost lidi jde na vec :)

Odesláno

Nevím kolik "panstva" jde na věc, ale to že se blíží konec kalendářního roku určitě neznamená, že se bude více volat na retenční oddělení. Protože lidi zakládají smlouvy během celého roku, takže smlouvy ( ať už se slevou nebo bez ní ) nezačínají 1.ledna, ale průběžně po celý rok.

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Mozna precejen ano, s tim jak ted zvysuji od 1.1.2015 ceny .... piste piste zkusenosti.

Odesláno

40/4 + wifi modem 365kč

Jsem si jistej,že by to šlo víc,ale neměl jsem náladu na další dohadování.

• po 4 týdnech...
Odesláno

40/4 newifi modem za 379Kc, Praha. Sleva pry garantovana na 24 mesicu (snad bez uvazku, to si bohuzel nejsem jistej).

Prvni nabidka od retencniho, asi by slo i niz.

Odesláno

Jako správně vychca*ej čecháček jsem to uhádal za symbolickou 1 .- Kč :D A to úplně všechno.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno
Jako správně vychca*ej čecháček jsem to uhádal za symbolickou 1 .- Kč :D A to úplně všechno.

:) Jak?

Odesláno

Mimochodem už padlo nějaké rozhodnutí ohledně http://www.novinky.cz/internet-a-pc/333 ... isice.html ? O UPC jsem se pár let nestaral, tak je to pro mě nové. Na stránkách ČTÚ jsem nic nenašel, ani google nepomohl - a UPC to má ve VOP, tak předpokládám, že ne....

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague