Přejít na obsah

Zkušenost s retenčním oddělením :-)

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

prosím o radu.

Mám smlouvu na dobu neurčitou a potřeboval bych snížit platbu za služby UPC. Zajímá mě jaký jsou podle Vás možnosti v rámci mého vyúčtování.

Děkuji

//vyúčtování je v příloze

Screenshot_12.jpg.c59f5dc67798ba1300a54caa1988ff6f.jpg

Dobrý den,

prosím o radu.

Mám smlouvu na dobu neurčitou a potřeboval bych snížit platbu za služby UPC. Zajímá mě jaký jsou podle Vás možnosti v rámci mého vyúčtování.

Děkuji

//vyúčtování je v příloze

ten internet 40 nabízeli ještě v září v akci 350 Kč ale úvazek na 12 měsíců ,zkus tam zavolat .

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Návštěvník YABAKA

Těch 28 kaček bude fakt úspora jako hrom, to si hned za rok udělá pořádnou dovolenou :D Jinak na tý nabídce není nic závadnýho, má to na dobu neurčitou, takže bez závazku, takže za takový prachy.

Digi Mini zrusit lze, ale jakmile se u tebe vysktytne nejaky problem s prijimem tv vysilani, tak se s tebou nikdo bude bavit, protoze se si tuto sluzbu neplatis,

takze podle me tech 28 Kc nejsou vyhozeny penize.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník ski1961
Na webu dostupnyinternet.cz je ted v akci internet 40 mb za 349 kc vcetne modemu, no nekup to

Jenže tahle nabídka je pouze v některých regionech, pokud mezi ně patříš, máš štěstí :)

upc nejspíš zvolilo novej způsob boje - kde to nejde po dobrym, tam to zaplavěj letákama :lol: za poslední možná měsíc tu mám už třetí, jenomže kdo by jim tady dával 449 korun za 40/4 :shock: jedině ten, kdo měl problémy na etth / ftth, jenomže takovej uživatel si najde sám, co potřebuje, obzvlášť pokud upc už dřív měl, na to nepotřebuje leták s obyčejnou cenou

a taky je zajímavý, že ty letáky už roznáší asi jenom nějaká roznášková služba, protože kontakt na obchodního zástupce tam neni žádnej... ani v seznamu na webu upc (kterej teda mnohonásobně prořídnul :shock:) už nikdo naše sídliště nemá přiřazený a to tady žije nějakejch 30 tisíc lidí, většina v dostupnosti rozvodů upc

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...