Odesláno 5. února 2015 10 let ten váleček nebyl jen na HBO, to byl tzvn. filtr, kde se filtrovala nabídka, kterou jsi měl zaplacenou..
Odesláno 5. února 2015 10 let ne tenhle jsem měl v bytě . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 5. února 2015 10 let Tobě se zdá nabídka 40/4 za 449 Kč špatná ? Já jsem měl ještě před dvěma měsíci 30/1 za 569 Kč a žádnou lepší nabídku jsem nenašel. 600 za 30/1 je šílenství, to nesleduješ ani web upc, kde mají aspoň těch 40/4 za 449? a to se vsadim o svůj legendární gigabit, že pořád existuje celá řada lidí / firem, co platěj 5000 za 30/1 v historickym tarifu professional z jaký seš čtvrti, že tam ještě neni žádná konkurence? to musí bejt nějakej malej domek, ne? tady u nás v kobylisích si ty paneláky mezi sebe rozdělilo centrio, poda a a1m - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 5. února 2015 10 let Tak jsi prohrál svůj gigabit co budeš dělat? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. února 2015 10 let to Slamb : Nevím, jestli 36 bytů je malý domek. Ve Strašnicích o jiné konkurenci nevím ( teda pokud nepočítám nějaké WiFi nebo ADSL ). Z mé zkušenosti není lepší situace ani na Žižkově, Vinohradech, Vršovicích. Klientem UPC jsem asi 15 let, nabídku sleduji pravidelně ( výhody jsou pouze pro nové klienty ). Zkus se zeptat někoho, kdo nebydlí v králíkárně na sídlišti, abys měl přehled o možnostech. Teď jsem konečně snad získal 120/12 za 599 Kč ( ještě nemám vyúčtování ), ale začínal jsem kdysi na 10/1 za 520 Kč. Edit: Začínal jsem v 90.letech na vytáčeném připojení 40hal/min, tj 24 Kč/hod. rychlost už si nepamatuji. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 5. února 2015 10 let Tak jsi prohrál svůj gigabit co budeš dělat? ne, vážně? dyť v ceníku pořád ještě je, proč by ho tam teda nechávali? to Slamb :Nevím, jestli 36 bytů je malý domek. Ve Strašnicích o jiné konkurenci nevím ( teda pokud nepočítám nějaké WiFi nebo ADSL ). Z mé zkušenosti není lepší situace ani na Žižkově, Vinohradech, Vršovicích. Klientem UPC jsem asi 15 let, nabídku sleduji pravidelně ( výhody jsou pouze pro nové klienty ). Zkus se zeptat někoho, kdo nebydlí v králíkárně na sídlišti, abys měl přehled o možnostech. Teď jsem konečně snad získal 120/12 za 599 Kč ( ještě nemám vyúčtování ), ale začínal jsem kdysi na 10/1 za 520 Kč. no jo, na tyhle menší starší sídlišťátka víc v centru bych zapomněl si pamatuju, že podél vršovický mělo upc celkem plno, ve strašnicích taky když konkurence neni, pořád přece neni problém si nějakou vymyslet jinak já kdysi začínal na 0,6/0,1 za 1200 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 5. února 2015 10 let Třeba je v tom ceníku proto, až tě Centrio prodá UPC, tak abys měl něco lepšího
Odesláno 21. února 2015 10 let dávají ještě vůbec retenční nabídky ? Upraveno 21. února 2015 10 let uživatelem Návštěvník Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 21. února 2015 10 let Tohle je sekce Internet blbe. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Odesláno 21. února 2015 10 let xtonda Někdo je "blb" a někdo zase hulvát, že? Nauč se prosím slušnosti, ty jeden přechytralý Pražáku a Čehúne.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.