Přejít na obsah

Zkušenost s retenčním oddělením :-)

Doporučené příspěvky

Děkuji za odpověď. Ten 10/1 za 285,-Kč věrnostní cenu koukám, nemá nebo víte o něčem? Připadne mě velký skok, jak je v nabídce 5M a pak až 40M. Že není v nabídce něco mezi tím.

Návštěvník YABAKA

A k čemu by to bylo? Naprostá většina lidí v republice má rychlost do 20Mbps a žádnej problém v tom není. Nějaký honění se za nesmyslama je dobrý první týden, kdy si postahuješ pár kravin - pak tě to stejně omrzí a funguješ s pár Mbps tak na prohlížení netu a aktualizace.

Slamb: Dle ceníku - strana 3 - 10/1 stojí 285,-Kč + modem, u nás je to wifi modem za 70,-Kč + T30. Nyní mám 5/1 + wifi modem + T30. Nepotřebuji pro své potřeby extra rychlosti, ta 10/1 by byla dobrá, jen je zarážející, že ve věrnostních mají 5/1 a pak až 40/1 a mezi tím nic v nabídce není. Kdyby byla 10/1 za cenu věrnostní 5/1. :thumleft:

http://www.upc.cz/pdf/Cenik.pdf

http://www.dostupnyinternet.cz/plzensky ... a/1508-35/

když cvakneš na objednat, můžeš normálně vyplnit svoji adresu :)

jenom asi bude problém s tim, že už služby máš :lol:

A k čemu by to bylo? Naprostá většina lidí v republice má rychlost do 20Mbps a žádnej problém v tom není. Nějaký honění se za nesmyslama je dobrý první týden, kdy si postahuješ pár kravin - pak tě to stejně omrzí a funguješ s pár Mbps tak na prohlížení netu a aktualizace.

já stahuju každou chvíli něco, jenom je problém, že pořád ještě nejsou 10TB disky :lol: je mi líto to mazat, když to stojí tolik kreditu na úložiště :?

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • Speedtest
Návštěvník lada-vir

Tak ja ti nevím jak ty ale já mam takové období už několik let.

Poslední měsíc:

Datum Přijaté kB Odeslané kB

březen 2015 1340482754 kB 12388259 kB

1 278,38GB 11,81GB

Ve vybraném období bylo celkem přeneseno 1 290,2GB

ale většina je live strem nebo sledování filmu / seriálů online + nějaký ten film v 3D BL.

No a nejvíc net asi dostal zabrat když je nějaká reality šou a děti koukat na 5 -10 kamer/streamů najednou

Návštěvník YABAKA

Na sledování filmů online si vystačím i s tou dvacítkovou rychlostí, online 3D Blu-Ray ani nevím kde je k mání a na 5-10 kamer najednou fakt nekoukám a myslím, že nejsem jedinej :D Samozřejmě když to někdo využije, tak OK, ale běžnej user nemá nijak velkej datovej traffic v tom směru, aby kvůli tomu bylo ze strany ISP nutný hnát rychlosti do extrému. Je to víc marketingový divadlo, než nějakej skutečnej přínos.

Návštěvník lada-vir

No ono taky si vem že dříve stránka měla pár KB dat teď má Flas a videa a šplhá se občas i ke stovkám MB a pak mít takovou stránku načtenou za 10 vteřin a nebo za pár minut je dost rozdíl. OK uznávám že video se může dotáhnout při sledování ale jsou případy kdy je vide rychlejší než se dotahuje teda když jsem u babičky která má 10/1 a už i skype video konference má net problém a čekání na některé stránky otřes ale uznávám že ne každý potřebuje vše. Stejně jako u aut ne každý využije Ferrari když na naše silnice ti stačí trabant a odveze tě všude jen trochu později.

hnát rychlosti do extrému

já sem myslel rychlost jenom 100 Mb/s, tzn. 12,5 MB/s :shock:

každej ne úplně plečkózní mobil umí nahrávat UHD video a když se na něj bude chtít někdo podívat, třeba na youtube, tak datovej tok jednomu uživateli vyleze právě i k těm 100 Mb/s http://screenshot.cz/GMP8A/uhd.jpg

a že těch videí teď neni spousta, to neznamená, že během pár měsíců jich spousta nebude :) a sledování youtube videí určitě neni něco neobvyklýho, takže zase budeme číst nářky všude možně, jak se někomu něco seká a kdesi cosi, jenom kvůli tomu, že má pomalej internet

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • Speedtest

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...