Přejít na obsah

Zkušenost s retenčním oddělením :-)

Doporučené příspěvky

Návštěvník computerboy
Zdravím, podařilo se u internetu 10M, v rámci retence, někomu dostat se s cenou pod 280 Kč/měsíčně (včetně pronájmu modemu) ? Děkuji za info.

Zdravím, ano podařilo, ale nedávno mi napsali, že mi službu opět zdražují, takže to, co jsem si vyhádal tak je v podstatě pryč :(

Návštěvník carlos74

...tak až si na retenčním vyjednáte nový smlouvy se "slevou",tak si taky dejte pozor na novou(lednovou)fakturu.

Počátkem prosince jsem si vyjednal novou smlouvu(přechod na Horizon) a 17.12.došlo k její aktivaci.

Včera mi přišla faktura a všechny nové služby na ní jsou,ale bohužel za "běžné" ceny.

Hned jsem UPC kontaktoval přes skype a tam mi paní řekla,že to bude zlevněný až na únorový faktuře.

To je ale podle mě blbost,protože i v aplikaci MY UPC mám u služeb cenu "běžnou".

Tak jsem UPC ještě kontaktoval přes formulář a už to řeší druhý den.

No naštěstí mám od nich email potvrzující služby se slevou a tak mám čím argumentovat.

Máte někdo podobný problém?!?

Návštěvník Praha2

Já teď řeším něco podobného, slevu jsem vyjednal ke konci prosince, aktivovaná byla až 4. ledna. Za ty debilní 3 dny, ale budou chtít starou sazbu bez slevy (dnes mi to bylo potvrzeno) jde tam o směšně malý peníze, ale neuvěřitelně mne to sere z principu. Přitom bych s tím asi problém neměl, kdyby mi dopředu řekli, že to domlouvám na poslendí chvíli a poběží to až za nějakou dobu.

Návštěvník carlos74

...no ten prosinec vem čert,sice nevim proč to tak je,že je to v "normální" ceně...ale budiž. :(

Ale hlavně nenaskočila ta sleva od ledna dál... o to mi samozřejmě jde hlavně...ale už dnes večer poslali 2emaily že to řeší

...a předali to dál a řeší....snad to vyřeší :lol:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...