Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Jak je vidět na tvém příkladě tak pro UPC je fajn že zde existují zákazníci kteří jsou mimořádně skromní a nevadí jim že jejich poskytovatel internetu obchází zákon tak aby je v případě nutnosti pokud možno co nejvíc okradl

Odesláno

bufalobil: Jaké "co nejvíce okradl" ? Chceš-li čerpat výhody věrnostních cen, stačí dodržet pravidlo pro jejich čerpání. Nebo si snad myslíš, že využití zvýhodněných cen bez dodržování podmínek ze strany Tebe, jakožto zákazníka, není pokus o okrádání ?

Tohle je fakt jak u blbejch. Tak nejdřív se s nima domluvíš, že teda jako chceš platit zvýhodněnou cenu za podmínek odběru služeb po dobu 12 měsíců, a pak se divíš, když po půl roce chceš tenhle TVŮJ závazek porušit, že ti nenechají ty slevy.

PS : ti, které nazýváš "skromnými", tak to jsou takoví lidé, kteří si umějí přečít (a pochopit) do čeho jdou, a co naoplátku musí dodržet a pak se nemají důvod divit všemu jako ty :lol:

Odesláno

Ty pořád nechápeš to podstatné. UPC nehraje fér a podle pravidel . Chová se jako šmejdi a nekalým způsobem se snaží získat konkurenční výhodu proti ostatním poskytovatelům, kteří své smlouvy a cenové parametry nastaví v souladu se zákonem.

Odesláno

A co brání ostatním poskytovatelům nastavit také věrnostní tarify?

Odesláno

Nějak nechápu co je nefér na tom, když UPC řekne "za cenu ABC, máte službu XYZ, po dobu 1 roku, kdy budete muset tu službu taky odebírat a platit". Víc fér to už snad bejt ani nemůže...

Odesláno

Já tvrdím že je to obcházení zákona. Ale uvidíme jak se k tomu postaví čtú.

Odesláno
  bufalobil napsal:
Ty pořád nechápeš to podstatné. UPC nehraje fér a podle pravidel . Chová se jako šmejdi a nekalým způsobem se snaží získat konkurenční výhodu proti ostatním poskytovatelům, kteří své smlouvy a cenové parametry nastaví v souladu se zákonem.

Jediné co z tohoto chápu já, že (někteří) KLIENTI nechtějí hrát fér. To, že někdo věrnostní slevu nabídne a někdo ne, je jen věcí daných firem.

A že se někdo upíše na rok, aby čerpal výhody takového úvazku a nehodlá tu lhůtu dodržet mluví samo za sebe.

A jestli je taková výhoda protizákonná, nerozumím, proč ses jí upsal.

Odesláno

Ničemu jsem se neupsal. Jsem u UPC dlouho a mám smlouvu na dobu neurčitou. Každý rok řeším slevu novou. Minulý týden jsem poslal výpověď a budu řešit slevu znovu. Jak jsem psal tak v případě že mi UPC nabídne nově produkt s věrnostní slevou tak je hodlám poslat doprdele. Mám pouze internet 30/1 za 310 Kč tak dám vědět jak jsem dopadl. Máme v baráku a1m.cz 50/50 za 3 kila takže je mi upc ukradená

Odesláno

Můžeš mít 50/50 za 300 a máš 30/1 za 310 a ještě chceš řešit slevu na další období místo toho, abys byl dávno u a1m.cz? Trochu divný, ne?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague