Přejít na obsah

Zkušenost s retenčním oddělením :-)

Doporučené příspěvky

Mně volali včera a nabídli mi internet 100 Mb/s + TV Klasik (včetně pronájmů) za 500Kč. Když jsem to odmítl, tak mi zlevnili samotný internet o 18Kč/měs. :diky:roll:

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno
  • Speedtest
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Návštěvník Firestone

Zdravím, jak se nejlépe k retenčnímu oddělení dostat? Má cenu někam zkoušet volat a nechat se přepojovat, anebo spíš zavolat, že chci odstoupit od smlouvy a pak se sami ozvou?

Návštěvník hupkydupky

Po dvou letech končící věrnostní období na služby TV komplet, net 200MB a telefon 100. Veškerý HW v mém vlastnictví. Asi dvě minuty chatu s operátorkou a obě strany spokojené. Cena? - Za ty služby suprová. Nikomu jsem nevyhrožoval, "že u nich skončím a že chci lepší cenu a že jinde to maj levnější a že chci spojit na retenční, atd"

Prodloužené na další rok. Nikde nefňukám, jak se dostat na retenční a co jim tam říct a co kdyby a jak dál....

Edit: S UPC není problém! Problém je s blbama, co chtějí všechno nej a zadarmo! Ku*va, kde najdete někoho, kdo vám dá tytéž služby levněji než UPC?

To Kohy: Budoucnost není v optice, jak zde nepravdivě uvádíte. Budoucnost je v aluminiu!

Po dvou letech končící věrnostní období na služby TV komplet, net 200MB a telefon 100. Veškerý HW v mém vlastnictví. Asi dvě minuty chatu s operátorkou a obě strany spokojené. Cena?

No cena? u mě to bylo něco za něco. Byla mi nabídnuta také si myslím fér cena, ale na úkor věrnostního období. Mám to na 2 roky. Nevím jestli to byla chyba nebo záměr, ale v mém případě se stejně nikam nechystám odejít. V mém okolí není konkurent za služby, které mám v balíku... O2 o tom uvažuje jen blázen ohledně internetu. Wolfnet sice nabízí dobrý internet ( např: 100/100 Mb/s - 359kč s úvazkem tuším na 2 roky), na optice. U UPC mám též tv komplet + 100 Mb/s. Modem koupený a CA modul to vše za necelých 800kč...

• Super
  • Super
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Karlovarský kraj
Návštěvník YABAKA

Větší cenu má to připojení, který je spolehlivější. Je sice hezký, že kdejakej garážník šermuje těma 100/100 a ještě to v rámci marketingu strká na optice (když pak má obvykle zahraniční konektivitu v řádu sotva desítek Mbps pro všechny), ale v tomto kontextu je na tom UPC se 100/10 pořád líp.

Návštěvník upcman

ani garazova firma, ani UPC ani ktokolvek iny ti neda zahranicny konekt v sume sluzieb pre domacnost. tych 100mbit je sirka pasma, vramci vnutrostatneho peeringu to mas moznost realne dosiahnut pre naddimenzovanost kapacity liniek (NIX). transit je niekolko nasobne drahsi a kapacita je obmedzenejsia. mozes mat rychlost internetu aj 300mbit, proste viac ti to neda ako 20mbit max. s poskytovatelom to nema nic spolocne. ak chces mat garantovanu kapacitu linky to je uz ale o niecom inom, za 10mbit sa zvykne platit okolo 100eur, ale to je garantovana linka aj do zahranicia. to je riesenie pre firmy.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...