Odesláno 16. února 2021 4 roky Chápu. Taky mám své "výdaje za odlišné věci". Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 17. února 2021 4 roky Tak já mám možnost využívat tv balíček Komfort+ společně s balíčkem Relax, Darwin, Sport a Music a abych řekl pravdu, tak kdybych to musel platit, tak si raději zaplatím třeba předplatné Netflixu a stačí mi to se základním balíčkem TV Start.
Odesláno 18. února 2021 4 roky Jo, Netflix máme taky, koupeno z Aliexpressu. Mám to co tady v ČR stojí jeden měsíc tak od nich na celý rok 😁 A když to přestane fungovat, refund a koupíš jiný Upraveno 18. února 2021 4 roky uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. dubna 2021 4 roky U mě maximální spokojenost- internet 150, TV Komplet+ a cena 693,- Vlastní CA modul a odkoupený Technicolor TC7200. Možnost navýšení internetu na 300 za 70,- Žádné vyhrožování, prostě jsme si povídali a dohodli, myslím si, že velmi solidní cena.
Odesláno 2. dubna 2021 4 roky Nová faktura, z původních 810 Kč na 745 Kč. Ofiko 150/10, ale na 24 měsíců vyšší rychlost. Tedy 300/20 + pronájem modemu + TV Komplet vč. HBO + Horizon GO apod. vč. pronájem set top boxu za 745 Kč měsíčně. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 16. dubna 2021 4 roky Zdravím, v současné době mám tuto sestavu: Bohužel doma potřebují HBO apod.. proto bych se rád zeptal.. nemáte někdo pro porovnání nabídku Komplet + 1Gbit internet nejlépe na dvě tv? Nevím totiž, jestli když mi vymění modem apod, jestli budu moci používat nadále na druhé TV u našich CA modul ci ne 😞 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín
Odesláno 16. dubna 2021 4 roky CA modul ti zůstane i po přechodu na Vodafone TV. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. dubna 2021 4 roky Jaka je prosim nejlehci cesta, jak se dovolat na retencni oddeleni? 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín
Odesláno 21. dubna 2021 4 roky 1) +420 800 77 00 77 2) Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak mám postupovat, když chci ukončit smlouvu. jenom je potřeba tam volat přes den, jinak tě nikam nepřepojej a až další den zavolaj zpátky - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 22. dubna 2021 4 roky @Slamb tak jsem si dneska telefonoval, paní mi ochotně poslala formulář pro výpověď smlouvy a vrácení modemu, a to bylo všechno. 😄 Tak mám vyplněno a zítra jim formulář předám. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.