kautskym Odesláno 29. srpna Sdílet Odesláno 29. srpna (upraveno) Aha Já si toho všiml později jak si to psal. Pardon.😁 Ale zajímalo by mě zda Vodafone má od TMCZ povoleny 8000/8000 Mb/s internet v Olomouci Upraveno 29. srpna uživatelem kautskym 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. srpna Sdílet Odesláno 29. srpna v nějakym tom jednom domě, jehož existence možná ani neni jistá 🤔🤭 ale prej je 8 Gb/s na pobočce v roztylech a na arkádách 😮 odtamtud by nějaký svědectví bejt mohlo 🤔 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Firevibe24 Odesláno 30. srpna Sdílet Odesláno 30. srpna tak 8Gb net, to už by skoro ani ty stávající rozvody a modemy nezvládaly, ne? nebo to nijak limitované není? Citovat Super Super Základní, Sport Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 30. srpna Sdílet Odesláno 30. srpna to se ale jedná o přímo TMCZ optiku a opravdu to tak jede byl jsem právě na Pankráci se na to podívat 🙂😄 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 30. srpna Sdílet Odesláno 30. srpna Na slovensku už nějaký rok mají 10 Gbps pro domácnosti a opravdu jim to téměř těch 10 Gbps jede. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 30. srpna Sdílet Odesláno 30. srpna Ve větších městech, kde jsou lokální poskytovatelé a mají svou infrastrukturu, není 10Gbit připojení obvykle problém. Sám tu možnost mám, ale původně jsem si domů přitáhl jen Cat5e a nechce se mi zase něco předělávat, takže s 1/2.5Gbit připojením jsem naprosto v pohodě (s velkou rezervou). Kdyby ne, dotáhne se optika a 10Gbit je na světě. Ale to znamená zase výměnu routeru a to se mi nevyplatí. Takže ano, ve větších městech je reálné mít doma 10Gbit 🙂 1 Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 30. srpna Sdílet Odesláno 30. srpna Citovat Takže ano, ve větších městech je reálné mít doma 10Gbit Chomutov, Jirkov, Klášterec, Kadaň, Žatec, Podbořany a okolí: Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 30. srpna Sdílet Odesláno 30. srpna To je docela pálka. Na slovensku to mají za cca pětinovou cenu. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 31. srpna Sdílet Odesláno 31. srpna A kolik lidí na Slovensku si to reálně objedná, když jenom za samotný router s podporou 10 Gbps vypláznou stovky €? Tipl bych, že moc jich asi nebude... 3 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 31. srpna Sdílet Odesláno 31. srpna Tak cena je věc jedna, samozřejmě. Dostupnost je věc druhá. V Plzni třeba PilsFree, kde není problém žádná rychlost za 3 stovky. 2 Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.