Technikus Odesláno 2. září Sdílet Odesláno 2. září Právě proběhl hovor s retenční linkou po nedávném odkrytí čísla k přenosu pevného internetu, ale prý na 1 Gbit za 199 Kč ať už "natrvalo" nebo na inzerujících 24 měsíců se nedostaneme z aktuálních retenčních 249 Kč od cca června 2024 😂 Rada, zrušit internet a novou smlouvu napsat na jinou osobu v domácnosti 🙄 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. září Sdílet Odesláno 2. září na tý adrese je evidentně cetin a tmobile, takže když vodafone nemůže... 🤔 já byl taky kdysi u vodafonu, ale taky nemoh, bude to cca 10 let 🤔 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 2. září Sdílet Odesláno 2. září (upraveno) Tak tady zrovna ne. Cetin T-Mobile Poda Upraveno 2. září uživatelem Technikus Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. září Sdílet Odesláno 2. září jo oni zlevňujou i kvůli podě 😱 tak to jo... 🤔 no vlastně proč by ne, že... 🤔 cenově tam ale žádnej zásadní rozdíl včetně modemu neni, ale co si budem povídat, ten upload... 🤭 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojmax Odesláno 2. září Sdílet Odesláno 2. září (upraveno) Já dnes vyjednal Internet 500 Mbit + Vodafone TV (základní) za 364 Kč. Měl jsem Internet 500 + TV Klasik za 580 Kč. Stačilo zobrazit OKU, argumentovat akcí T-mobile 1 GBit za 199 Kč měsíčně a domluvili jsme se. 🙂 Všechny ceny bez pronájmu zařízení. Upraveno 2. září uživatelem mojmax 1 Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ost-plus@seznam.cz Odesláno 2. září Sdílet Odesláno 2. září (upraveno) Cena 364 CZK za Internet 500 Mbit + Vodafone TV (základní) bych také bral místo 650 CZK 🤔 u nás v panelovém domě před pár lety natáhla jedna firma své kabely hned vedle stávajících kabelů UPC a vyvěsili letáky na nové připojení internetu 1000/1000 včetně TV a v ten moment UPC nabízela nižší cenu za připojení ale než se to rozjelo tak to zkončilo a podle informací někdo prý přeřezal rozvodné kabely ve spojovací šachtě pod paneláky 😟 ale stejně bych nepřešel protože výhody TV DVB-C to nenahradí 🤗 Upraveno 2. září uživatelem ost-plus@seznam.cz 1 Citovat Super - Základní Compal CH7465 Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bnone Odesláno 3. září Sdílet Odesláno 3. září Citovat ale stejně bych nepřešel protože výhody TV DVB-C to nenahradí Ano, hlavní důvod, proč si VFTV s CA modulem pořád držím a pro aplikaci si platím PodaTV. Možnost nahrávat lokálně natrvalo, ne jen na týden. 2 Citovat Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlaťák Odesláno 3. září Sdílet Odesláno 3. září před 21 hodinami, mojmax napsal: Já dnes vyjednal Internet 500 Mbit + Vodafone TV (základní) za 364 Kč. Měl jsem Internet 500 + TV Klasik za 580 Kč. Stačilo zobrazit OKU, argumentovat akcí T-mobile 1 GBit za 199 Kč měsíčně a domluvili jsme se. 🙂 Všechny ceny bez pronájmu zařízení. A na jak dlouho platí tato cena? Citovat Basic Red Basic Základní CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vhSlim Odesláno 3. září Sdílet Odesláno 3. září V 2. 9. 2024 v 14:09, Slamb napsal: jo oni zlevňujou i kvůli podě 😱 tak to jo... 🤔 no vlastně proč by ne, že... 🤔 cenově tam ale žádnej zásadní rozdíl včetně modemu neni, ale co si budem povídat, ten upload... 🤭 Možná i částečně kvůli T-Mobilu - nedávno rozvrtali celou Prahu 10 a slyšel jsem, že i Jižní Město (Praha 11) - Optika 1000/1000 - 200 Kč na rok a pak dál za pětikilo. 2 Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojmax Odesláno 3. září Sdílet Odesláno 3. září před 4 hodinami, Zlaťák napsal: A na jak dlouho platí tato cena? Prý napořád = do dalšího zdražení. 1 Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.