stedyn Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září Tak v případě nutnosti (hlavně kvůli dětem) by mě čekal nejspíš další hovor s retenčním. Jaké slevy na balíčky se vám povedli? Citovat 1000 Mb/s - Komfort Vodafone Station, 2x CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září Tady je třeba 20 a 25% Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září Před hodinou, Technikus napsal: @JendaRetenční cena za Gigabit bývá 249 Kč. U Vás dle screenu nahoře není ani "akční" cena 199 Kč, tak zřejmě podle konkurence v dané lokalitě. No zkusit štěstí a uvidí se. Podle screenu by 1000/60 neměl být problém. U nás je 1000/100 a i tak to jede. Dokonce to není problém naměřit na Wi-Fi 6 ani na tabletu či mobilu nedaleko routeru. Se vzdalujícím se místem už rychlost padá, ale signál mám se Station Wi-Fi 6 napříč celým panelovým 3kk. U nás moc konkurence není, co se týče rychlosti, optika vůbec. Stejně to vypadá, že je plno, protože teď naměřím download cca 750-800Mb/s, dříve téměř full 1Gb/s. VS mám v bridgi, používám Mikrotik. Pokud bych to měnil, budu trvat na IPv4. Teď mám ARRIS TG3442DE ED3.1. Čekám, až se mi ozvou. tak domluveno s retenčním - 1000/100 (za 249,-) TV základ + Cinema + Family pronájem settop boxu + karta do TV + Vodafone Station vše za cca 920,- na rok vystaráno, pak se uvidí ještě nabízela SIM pro 5 tlf čísel vše neomezené 10Mb/s za 1700,-, jsem u konkurence a zatím mi to vyhovuje Citovat Premium - Cinema Vodafone Station WiFi 5 Kladno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 13. září Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) Volal mi nějaký zoufalec z Brna, nejdřív po mě chtěl heslo, tak mu řikám, že volá on mě 😅 a pak se ptal proč jsem si vybral internet jaký mám. Tak jsem ho zastavil a zeptal se proč vlastně volá a ať mluví konkrétně. Na to se mě zeptal jak mám pořešené mobilní tarify. Tak jsem mu odvětil, že čekám na nabídku převedení tarifů a do té doby nic měnit nehodlám, načež mi odvětil, že to bude u mě dost zajímavé s retenčními slevami co tam mám a s tím naštěstí uznal, že hovor nemá dál smysl 🤦♂️ Upraveno 13. září uživatelem retron 1 Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 13. září Sdílet Odesláno 13. září Vodafone nikdy nechce celé heslo, ale nějaké 2 cifry z celé pozice admin hesla pro účet u Vodafone Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 13. září Sdílet Odesláno 13. září Call centra sídlí v Ústí, Brně a Ostravě to samé i retence Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 13. září Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) Mám dojem, že mi někdo z Vodafone říkal snad i Louny, Most či kde, no tenhle směr. Ale ono to je asi úplně jedno, odkud kdo volá. Hlavně aby se dovolal a domluvil. Upraveno 13. září uživatelem Technikus 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září Nechal jsem si zobrazit OKU a hned dalsi den me vola "asi" Vodafone. Proc asi? Telefon zcervenal a kricel, ze vola spam. Presto jsem to zvedl a ozvala se zenska s roztomile ostravskym prizvukem. Ze pry Vodafonu je lito, ze chci od nich odejit, bla bla bla...Prerusil jsem ji, ze se s ni nebudu bavit, jelikoz nemam jistrotu, ze vola opravdu VF a at mi zavolaji z ne provareneho cisla. No, zatim je klid a ticho po pesine. Otazka na @Ondra - Vodafone: je to normalni, aby telefonni cisla, ze kterych volate zakaznikum byla na seznamu spamovacich cisel? 1 Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září Na seznamu spam čísel to bude zřejmě proto, že lidi tyto volání označují jako SPAM nějaké externí službě. S tím Vodafone nic neudělá a i kdyby to číslo změnil, tak brzo bude opět mezi SPAMem. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září @hombergretence sídlí v Ostravě Zde je odkaz ja partnerská callcentra https://www.vodafone.cz/kontakty/partnerska-prodejni-call-centra/ Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.