Technikus Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září Buď se přestěhovali, nebo retence volá z více míst. Mně volali naposledy 2.9.2024 z 800 777 733 a to je dle webu výše Brno+Olomouc. 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září @homberg@Technikusomylem jsem napsal ostrava ale myslel jsem olomouc + brno (partner Proveon) Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září mně volali z retenčního +420 226 400 537, příjemná paní, vše jsme pořešili, nemusel jsem tlačit na pilu 1 1 Citovat Premium - Cinema Vodafone Station WiFi 5 Kladno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září Jak už zde padlo, těch různých callcenter je více. A to, že jeden tým v daném call centru řeší retence neznamená, že druhý tým není aktivní telemarketing. A to, že telefon ukazuje, že je číslo spam je v drtivé většině věcí nadstavby systému a databází třetích stran, kam zadávají údaje lidé. 1 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iceman06 Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září 800 777 733 Brno+Olomouc (partner Proveon)... paní nevěděla proč vlastně volá, problém jsem vysvětlil - jenže ...zjistil jsem akorát to, že se mám vlastně u Vodafonu dobře, pak v podstatě zavěsila.......ok, po tomto "antiklientském" přístupu jsem se zařídil jinak ......🙋♂️ Citovat Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září V 12. 9. 2024 v 12:59, Jenda napsal: zobrazil jsem OKU a přišlo mi za 1Gb/s 324,- napořád 😁, tak si ještě s nimi pohovořím původně platím za starou smlouvu 449,50,- když nabídnou upload 60Mb/s, tak asi jo Potvrzuji 324 Kč retenci za gigabitový internet vč. pronájmu. Ten upload 50/60/100 je závislý na čem přesně? Co vidím na stránkách VF pod svou adresou? Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září upload souvisí s upgradem sítě 🙂 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září @Jenda@paffkoco znamená "přišlo mi ... 324,-" to posílají návrh mailem, nebo nějaký návrh v aplikaci, nebo jak to je? Díky. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září (upraveno) @sodekczpo zobrazení OKU přijde do mailu odkaz, kde ti dají návrh nové ceny a buď souhlasíš nebo počkáš, až se ti ozvou po telefonu a můžete se domluvit na lepší ceně paní mi po telefonu slíbila upload 100Mb, ale mám jen 60Mb, protože tu ještě neproběhl upgrade sítě, ale já jsem spokojen Upraveno 17. září uživatelem Jenda Citovat Premium - Cinema Vodafone Station WiFi 5 Kladno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 17. září Sdílet Odesláno 17. září @Jendaaha, díky. Mně žádný mail nepřišel. Jen mi volali až po několika dnech. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.