Přejít na obsah

Zkušenost s retenčním oddělením :-)

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Pavel m napsal:

.......ale zřejmně se jim to nějak nepropsalo říkali.

🤣😂 tuhletu slovní kombinaci jsem za ta léta slyšel u Vodafonu při změně jakýchkoliv služeb nesčetněkrát....a požadavky se změnily až na 2, 3-tí pokus. Spíš to vždy vypadalo tak, že levá ruka nevěděla co dělá pravá.... a že těch "bezrukejch" tam je ........😄

• Premium
  • Basic+
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Olmütz
  • po měsíci...

Moje zkušenost se změnou v tarifech za poslední půlrok. Ve změnách v Vodafone TV, podle mne šlo o zakoupení sportovní stanice Nova Sport 5 + 6 (dříve Komfort, nyní Základ + Sport) došlo k navýšení ceny o citelných 95Kč jsem dnes dostal nabídku jako věrný plátce na další produkty. Nyvýšení pevného internetu z 250/25 na 500/50 Mb/s a na mobilní telefonech (2 čísla) z 4+2GB na neomezené data a navýšení o 39Kč. Zkrátka levnější to už nebude.

• Super
  • Red Basic
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Praha

tak já dneska zadal portaci od Vodafone  k TMCZ s mobilem kde mám Premium 5G za 653 Kč a přišla mi nabídka od retenci do SMS na Neomeezný Super za 399 Kč 😄 

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

no, tak kdyby mi mi retenční nabídlo před prázdninami Neomezený Super pod 400, tak bych zůstal, bohužel mi vychválili mou cenu 530 do nebes, tak jsme se společně zasmáli a už 4 měsíce jsem spokojen u TM  😄

• Premium
  • Basic+
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Olmütz
před 40 minutami, Sparrow napsal:

Ta sms popřípadě email, je jen taková legrace 🙂 Stačí odmítnout. A do 2 dnů volá retence.

Ano ja to odmítl, spis ze mi nabízí nižší tarif než mam 😁

@Iceman06také jdu k TMCZ za 104 Kč 5XL pro zaměstnance 

Tady odkaz co mi přišel na retenci kdyby někdo chtěl zkusit Neomezený Super za 399,- 

https://tam.je/prekvapeni399

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

O víkendu odkryt OKU pro přenos internetu, včera bohožel odmítnutý hovor z důvodu vytíženosti v danou chvíli, dnes další hovor a se slečnou jsme potvrdili cenu u internetu 1000/100 z původních retenčních 249 Kč nově 199 Kč "natrvalo" + 99 Kč Station Wi-Fi 6.  

Spokojenost 🙃

*modem za 100 Kč, omylem uvedeno 99 Kč 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
V 10. 11. 2024 v 19:10, Sparrow napsal:

Ta sms popřípadě email, je jen taková legrace 🙂 Stačí odmítnout. A do 2 dnů volá retence.

A já odepsal, že to beru, retence volala ještě ten den a nabídla ještě lepší podmínky, než nabízeli v mailu... 🙂

Ten mail asi posílá nějaký robot a dovyřídit to musí živý člověk z retenčního. A s tím se dá i dále licitovat...

Upraveno uživatelem vhSlim
  • Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha 15

Ok, ja melěl net 250/25 a chtěl 500/50 za podobnou cenu co tu kolovala. A emalem mi přišla nabidka na 250/25 cca -50kč 😀

Tak jsem s dovolením omítl.

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10

Mě ta retenční nabídka nejdříve nešla zobrazit, pak se teda na třetí pokus zobrazila s tím, že pro mě není k dispozici, následně volal z retenčního, že mi nic nabídnout nemůže, tak jsem se ho zeptal proč tedy volá, na to nedokázal odpovědět. Kocourkov 😂

• 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...