Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis @HonzaLBCMáte pravdu, ono už jsem to to psal dříve , záleží na koho narazíte na telefonu s retenčním , je v tom obrovský rozdíl, jednou "nejde" nic , druhý hovor všechno jinak a není nic problém .... @Slambna mojeretence je nějaký přehled! kam se dá dostat s cenou, abych pravdu řekl , u některých tarifů co tam uvádějí jsem s cenou ještě níže 🙃 Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis no joo, tak když je na zákaznickym účtu hodně služeb, to se taky snad bere v úvahu, jak už se tu řešilo 🤭 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 12:28 3 dny Informace z jiného fora, kam se lze dostat s cenou za Vodafone TV bez pluska. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 22 hodinami22 hod Dobry den,v soucasnosti mam sluzby - internet Kabel 250 Mbps (internet BASIC) trvala sleva 50% , Vodafone TV a CI+ modul trvala sleva 53%..Zazadal jsem o prevod na jinou adresu z duvodu stehovani na ktere ma Vodafone Internet Super Fibre Lite na infrastrukture CETINU.Volal jsem ze chci prevod na jinou adresu a bylo mi sdeleno ze mi trvalou slevu 50% na internet nemuze prevest,protoze infrastruktura je od Cetinu,ale ze si od Vodafonu mohu zakoupit modem WR-5804 a ze k televizi bude priplatek +50,-Kc za set-top box.Je to opravdu tak,nebo se jen snazi,abych platil vice za sluzby.Mam dat vypoved?Dekuji za odpoved. Basic - Základní Compal CH7465 P11
Odesláno před 17 hodinami17 hod @tictac tak jelikož do teď jste měl síť Vodafone, a nyní se jedná o síť přes CETIN, tak určitě na pronajímané sítí sleva 50% nebude, to by se operátorovi nevyplatiloa ano modem/router je jiný než máte teď Upraveno před 17 hodinami 17 hod uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 17 hodinami17 hod @tictac zároveň na té síti Cetinu můžete připojení poptat od i O2 nebo od TM. Modem bude jiný (můžete mít vlastní) a TV buď se STB nebo s aplikací v TV, pokud TV umí. Zároveň i STB můžete mít vlastní. - - - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.