Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

ten dražší má lepší wifi, takže jestli máš nebo budeš mít novější telefon, tak je to lepší volba 😊

jinak nejpomalejší internet u vodafonu je pořád stovka 😀

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

@tictac Víceméně to tu už napsal Slamb - osobně bych bral ten dražší (Ubiquiti UniFi Express 7), budete mít router i WiFi pořešeno na hodně dlouho a na WiFi Vám to (v rozumném dosahu) vytáhne bez problému plnou rychlost (i třeba gigabit).

Samozřejmě, na ten pomalý internet je to overkill - ale to už si asi zvažte sám, zda si raději koupit nějaké levné / levnější zařízení, nebo něco, co Vám vydrží roky i s podporou (to je docela hodně důležité).

a jen tak pro jistotu - ano, dalo by se koupit i něco levnějšího (než ten VF modem, nebo v podobné hladině) - ale osobně bych to nedoporučoval a raději volil něco solidnějšího. Ale samozřejmě, je to na Vás - proto jsem původně psal ať napíšete nějakou cenou představu.

Ale já osobně bych si něco horšího než ty dvě zařízení, co jsem psal, nepořizoval.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 1

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague