Odesláno 11. dubna 2014 11 let Chtěl bych znát Váš názor na tento článek o společnosti UPC a případné zkušenosti. No v každém případě dobrou reklamu to nedělá : http://www.novinky.cz/internet-a-pc/333 ... isice.html
Odesláno 11. dubna 2014 11 let Bože tady nejde o webovou adresu, ale zkoukni ty reakce a zkušenosti v těch reakcích každopádně se to týká nás všech zákazníků UPC. Žádnej oslavnej článek jsem nenašel
Odesláno 11. dubna 2014 11 let Však to píšu, zrovna web novinky.cz je dost profláklej a tamní diskutující jsou kapitola sama pro sebe, to bych neřešil.
Odesláno 11. dubna 2014 11 let Dokud se tě to nebude týkat zkušenosti pod tím článkem tristní a že by tedy všichni diskutující byli zaujatí to snad ne
Odesláno 11. dubna 2014 11 let Týkat se mě to nebude, protože když uzavírám smlouvu se závazkem, tak jsem si taky vědomej, že ten závazek musím dodržet. A jestli je někdo vychcanej, shrábne slevu a pak si myslí, že může odejít jak je mu libo, tak není důvod, aby po něm operátor nechtěl sankce. To ovšem sorta z tý diskuze nikdy nepochopí, protože jejich práce je sedět doma na dávkách a na všechno plivat. Novinky.cz fakt dál nechci rozebírat, soudnej člověk ví, co je to tam zač...
Odesláno 11. dubna 2014 11 let Týkat se mě to nebude, protože když uzavírám smlouvu se závazkem, tak jsem si taky vědomej, že ten závazek musím dodržet. A jestli je někdo vychcanej, shrábne slevu a pak si myslí, že může odejít jak je mu libo, tak není důvod, aby po něm operátor nechtěl sankce. To ovšem sorta z tý diskuze nikdy nepochopí, protože jejich práce je sedět doma na dávkách a na všechno plivat. Novinky.cz fakt dál nechci rozebírat, soudnej člověk ví, co je to tam zač... Je to marný. Oni nikdy nepochopí, že když se na něčem domluvím na určitou dobu, tak to po celou dobu budu i dodržovat. Oni fér jednání neznají a pak se diví, že se k nim i druzí chovají nefér (ale jen podle nich, protože ve skutečnosti jednají podle domluvených podmínek).
Odesláno 11. dubna 2014 11 let Pánové přečetli jste si vůbec ten článek???? Nepřečetli co, protože kdyby jo tak tam něco jaksi smrdí....
Odesláno 11. dubna 2014 11 let Ano, četl jsem ten článek. Smrdí tam chování některých klientů, kteří chtějí poskytovanou slevu, ale nechtějí dodržovat podmínky této slevy. A dále tam smrdí i tento odstavec : Rozdíl v závěrečném vyúčtování je obrovskýNapříklad pokud má zákazník tarif s měsíčním poplatkem 859 Kč, u UPC za předčasné ukončení smlouvy po 11 měsících zaplatí všechny zaúčtované slevy – 4900 Kč. Pokud by vracel jen pětinu, jak o tom hovoří zákon o smlouvách na dobu určitou, zaplatil by 172 Kč. A co tam smrdí Vám ?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.