retron Odesláno 14. dubna 2014 Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 UPC ode dneška nabízí novou skladbu tarifů vč. ceny za pronajaté zařízení Fiber Power 40+ za 399 Kč měsíčně (včetně zařízení) Fiber Power 120+ za 599 Kč měsíčně (včetně zařízení) Fiber Power 240+ za 999 Kč měsíčně (včetně zařízení) Tato nabídka platí pro nové zákazníky služby UPC Internet, kteří realizují objednávku do 27.4.2014 a kteří budou využívat služeb minimálně 12 měsíců. Obdobně UPC nabízí balíčkově i digitální TV. Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Já Odesláno 14. dubna 2014 Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Takže defakto další zdražení pro ty, co nepotřebují od UPC STB či modem či obojí...To je to neustále vylepšování služeb, co se mi snažil vnutit operátor na retencích....Ach jo, ještě, že už je u nás PODA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 14. dubna 2014 Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Spíš důsledek toho jak si někteří stěžovali, že se jim účtuje modem a set-top-box a není to součástí služby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2014 Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Koukám, nový ceník od 14.4.2014...uff 10/1 tam je i nadále. http://www.upc.cz/pdf/Cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 15. dubna 2014 Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Obdobně UPC nabízí balíčkově i digitální TV. Jak mám zase téhle novince rozumět ? Znamená to tedy, že když jsem si pořídil z druhé ruky jejich CI modul, abych nemusel platit pronájem, ještě jsem nestihl TV klasik objednat, že je mně CI modul na nic ? Dříve byla cena toho blaíčku 200,- bez zařízení, nyní je za 270,- včetně boxu. Takže já si musím vzít povinně stb a zaplatit 270,- ? a CI modul strčit do šuplíku ? Už se v tom trochu neorientuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radoslavcz Odesláno 15. dubna 2014 Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Nene, CI modul klidně používej dál, a do šuplíku dej ten stb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 15. dubna 2014 Autor Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 no to tam nepíšou jaká je cena v pripade vlastniho zarizeni, ale jelikoz oficialni cenik je bezezmen tak plati původni ceny tato akce je do 27.4.2014 a nekomu se muze pomerne dost vyplatit a plati minimalne cely rok, proto jsem to sem dal Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Firestone Odesláno 16. dubna 2014 Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Lehce OT: Dnes mně bylo řečeno, že je i nějaká akce (zřejmě jen pro nové zákazníky) na Internet 5 (nebo Internet 5+, teď nevím?), že za 200 Kč nabízejí download ~10 000 kbit. Neví někdo nějaké podrobnosti? Neměl jsem už moc času se s operátorem vykecávat BTW: Jestli by to zasloužilo vlastní téma, tak se omlouvám a prosím o přesun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 16. dubna 2014 Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Bylo to na www.stabilniinternet.cz Minulý týden jsem to objednával kamarádovi ale koukám že teď je to přesměrovane na standardní UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Firestone Odesláno 17. dubna 2014 Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 A jaké to skýtalo úskalí? Např. jestli to nebylo jen na určitý počet prvních měsíců a pak to automaticky spadne na 5000 kbit, anebo se pak zvedne cena...? Nebo ještě něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.