Návštěvník single Odesláno 17. dubna 2014 Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Myslím že to mělo být napořád. Ale všichni víme co znamená "napořád" v podání UPC Ověřit jsem to nemohl, celý rok jsem u tohoto tarifu nevydržel, přešel jsem na UPC Business. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník konvec Odesláno 17. dubna 2014 Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Ve vybraných městech je cena 40Mb 349 Kč/měs. V případě odkupu modemu 279,- . http://www.dostupnyinternet.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 17. dubna 2014 Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 (upraveno) konvec A tuhle informaci čteš kde ? Já tam nikde nevidím nic o tom, že bez modemu budu platit o 70,- Kč méně. Všechny ceny jsou včetně modemu. Tak jsem si tam přes skype zavolal a je to tak, jak píše "konvec" konkrétně u mně je ta cena 349,- za 40 Mb. Dle operátorky to není cena na 1 rok, ale na dobu neurčitou. Upraveno 17. dubna 2014 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Firestone Odesláno 17. dubna 2014 Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Jinak s tou cenou 200+zařížení za rychlost 10/1 je to uvedeno zde. By mě zajímalo, jestli to tak bude i po tom prvním roce využívání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. dubna 2014 Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 proč ten druhej web pořád měněj a přesouvaj? kdyby radši investovali do uploadu nebo trochu zlevnili... vocasové Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.