Odesláno 27. května 2022 2 roky Měnil vnitřek zásuvky? Víčko nemusí odpovídat tomu, co je uvnitř. Ale pak by to byla polovičatá práce. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 27. května 2022 2 roky Aha, tak to můžeš nechat zapojené i v R zdířce, protože tohle je zásuvka bez datového výstupu, technik tam asi nechal volný konektor pro případné připojení televizoru. A to víčko radši zkus sundat a kouknout se co je pod ním, jak radí sodekcz. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. května 2022 2 roky Nevím, jestli měnil vnitřek, ale myslím, že ne. Zkoušel jsem koaxial zapojit také do zdířky TV (jak ho zapojil technik) a funguje internet také, takže je asi jedno, ve které zdířce je zapojený. Technik se mě akorát ptal, jestli chci udělat zásuvku (připojení) na televizi, to jsem odmítl, nevyužívám.
Odesláno 27. května 2022 2 roky Už tím že z toho koukají dve F samice nebude vnitřek odpovídat víčku. Můžeš vyfotit co je pod víčkem? Nejlépe bez připojeného kabelu. Díky! - - - - Praha
Odesláno 27. května 2022 2 roky Na 100% jsou oba výstupy datové. To víčko je jen víčko a popisky se vztahují k tomu, co tam bylo kdysi. Možná ještě i k nějaké STA. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.