Návštěvník stix Odesláno 12. května 2014 Sdílet Odesláno 12. května 2014 Ale ted uz davaji jen technicolor. Pokud bych koupil cisco normalne v obchode a nebyl tam jejich firmware tak to asi vyjde nastejno jako kterejkoliv jinej modem/router co zvladne 240Mbit a co mit nemuzu. Skoda ze udelali takovej krok zpatky a kvalitni cisca uz nedavaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stix Odesláno 12. května 2014 Sdílet Odesláno 12. května 2014 Spis by me ted zajimalo jestli tu ma nekdo za technicolorem vlastni router a mohl by udelat test s TTL. Myslim si ze to nic nevyresi ale treba by to router udrzel "na zivu". Jestli teda nekdo ma technicolor v rezimu only modem a za nim vlastni router tak bych ocenil pokus - pripojit se kamkoliv na ssh, nechat okno 1-2min neaktivni jestli se neukonci spojeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. května 2014 Sdílet Odesláno 13. května 2014 ještě je možnost si konkrétní modem koupit z druhý ruky ale je třeba si ověřit, že nejde o kradenej kousek... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zobin Odesláno 14. května 2014 Sdílet Odesláno 14. května 2014 EPC 3208 sice podle data sheetu rychlost 240mb da, ale upc to zrejme nedovoli. Ptal jsem se na to tenkrat na lince a rekli mi, ze do nej pusti max. 150 mbit. Proc mi nebyla operatorka schopna odpovedetet, v "papirech" ma pry u cisca 3208 jen do 150 mbitu. Proti technicoloru je ale svatej, jednou jsem ho resetoval cudlikem a od te doby je klid, pres ssh muzu byt nalogovany klidne cely den a spojeni nezdechne, o technicoloru se clovek nedoslechne nic dobreho. Doporucuju epc3208 koupit, i kdyz za nej clovek dneska da vic, nez stal tenkrat novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 15. května 2014 Sdílet Odesláno 15. května 2014 Zkus dat ten technicolor do rezimu bridge.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. května 2014 Sdílet Odesláno 15. května 2014 EPC 3208 sice podle data sheetu rychlost 240mb da, ale upc to zrejme nedovoli. Ptal jsem se na to tenkrat na lince a rekli mi, ze do nej pusti max. 150 mbit. Proc mi nebyla operatorka schopna odpovedetet, v "papirech" ma pry u cisca 3208 jen do 150 mbitu. Proti technicoloru je ale svatej, jednou jsem ho resetoval cudlikem a od te doby je klid, pres ssh muzu byt nalogovany klidne cely den a spojeni nezdechne, o technicoloru se clovek nedoslechne nic dobreho. Doporucuju epc3208 koupit, i kdyz za nej clovek dneska da vic, nez stal tenkrat novy To je kravina operátorka si to spletla s ECP 3925 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník WaVe_99 Odesláno 20. května 2014 Sdílet Odesláno 20. května 2014 Jo, kravina. Ted jsem doma jeden koupeny aktivoval. Jede to normalne, zadne omezeni na 150mbit. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zobin Odesláno 21. května 2014 Sdílet Odesláno 21. května 2014 Diky za potvrzeni, tak to je dobra zprava. I kdyz pochybuju, ze bych takovou rychlost nekdy vyuzil Zrejme asi cumela opravdu "o radek" vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. července 2014 Sdílet Odesláno 6. července 2014 Na modemu - Cisco EPC3208, Hardware Revision: 1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.