Odesláno 9. května 2020 4 roky Cihla se aktuálně již nepronajímá, takže o ní ani nemá smysl uvažovat. U toho Kaonu zkus zformátovat disk, třeba to od těch testartů pomůže. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. května 2020 4 roky Formát jsem zkoušel, nemá to žádný vliv. Takže teď, kdyby Kaon odešel úplně, není za něj náhrada? 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy
Odesláno 9. května 2020 4 roky S integrovanym HDD není a nebudex Redmi Note 5 x Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 9. května 2020 4 roky Vodafone box umožňuje nahrávání 100 hodin do cloudu, tak si počkej až bude dostupný pro DVB-C a pak ho výměň. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. května 2020 4 roky před 8 hodinami, Adolf.Shitler napsal: Pokud někde oblíbené jsou, tak to možná takto jde. Ale jinak ne. Prave u skylink ready boxu jsou oblibene vsude. Coz asi u UPC neni Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 12. května 2020 4 roky To je ta krabička, co nemá ani digitální audio výstup? To bude požitek 4K video se sterou zvukem. V 9. 5. 2020 v 17:40, tomus napsal: Vodafone box umožňuje nahrávání 100 hodin do cloudu, tak si počkej až bude dostupný pro DVB-C a pak ho výměň. 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy
Odesláno 16. října 2020 4 roky Otázka na ty, co ještě mají HD DVR Mediabox, tj. "cihlu": Funguje je vám u ní ještě stále funkce vzdáleného nahrávání?
Odesláno 16. října 2020 4 roky Z aplikace na Androidu mi to také nejde, přes prohlížeč v PC Windows/Chrome mi to jde, před chvílí jsem zkoušel.
Odesláno 16. října 2020 4 roky V 9. 5. 2020 v 8:53, Jardabr napsal: Také bych potřeboval vyřešit nový settop box. Mám stále Kaon HD PVR a několikrát za večer se restartuje, nebo vypadne zvuk. Tím pádem spadne i nahrávání. Spětné shlédnutí jsem řešil Chromecastem a tabletem, ale asi měsíc už aplikace Horizon Go s Chromecastem nepracuje. Když dám pořad odeslat, aplikace spadne. Samostatně funguje. Zkoušel jsem i starší verze aplikace, ale je to stejné. Chromecastem to nebude, protože s O2tv to funguje bez problémů. Na infolince jsem se dozvěděl, že Cihla (ani je už nedávají a nový ještě není a neví se kdy a zda bude) není pro mně řešení, protože bych si musel nechat udělat extra datovou zásuvku, protože potřebuju router s 4x LAN a to cihla nemá. Jarda To Jardabr - mohu nabídnout dvoutunerový přístroj ( tunery C) Vu+ Solo SE V2 pro sledování a nahrávání TV bez vady. Výstup HDMI. Na ceně bychom se dohodli. 300 Mb/s - Komplet modem EVW3226, 2x CAmodul Praha 8-Bohnice
Odesláno 16. října 2020 4 roky díky za nabídku, ale už to nějak doplácám. Uvidím příští rok, s jakým přijímačem VF přijde. Pak se rozhodnu, jestli zůstanu. 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.