Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

To mě nevadí. Inet od UPC nemám. .... takže by TV šla tak, jako funguje te´d.

Děkuji

Tu zásuvku zrovna mám

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

nepojede ti nic. tento box bez internetu nejede. Nebo se mylim?

Odesláno

Toto má být nějaký hybrid CATV a IPTV

Takže teoreticky při zapojení do zdířky TV by šla jen CATV (tj. MPEG2 (SD) a MPEG4 (HD))), ale jak je to zkombinované nevím. Leda že by to vyzkoušel někdo kdo ho tady už má.

Odesláno

Ten musí šlapat i bez inetu. Pouze nebudou chodit služby vázané na inet. Bude klasická TV, jako šlape doposud na současných STB. Proto jsem se ptal, co se stane, když to zapojím do TV zástrčky, nikoli do DATA zástrčky.

Pokud by bylo nutno mít od UPC inet, tím bych tedy měl dát výpověď současnému poskytovateli, s kterým jsem již od roku 1998 a jsem s ním velmi spokojený a výpovědí bych ho tedy vlastně - nevím proč - trestal, no tak ............... to už zítra bych šel k mému poskytovateli inetu si zařídit i jeho TV službu (IPTV) a celé UPC bych do konce měsíce nakopal do pr.....

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Jirkov
Odesláno

nevím nevím je to novinka leda fakt požádat ty co tu jsou a mají ho o zkoušku, co se týče odchodu od UPC oni si jen tak svoje zákazníky nepustí.

Odesláno

No co se tu psalo, tak tipuji, že ta cihlička bude jen topit. Někde jsem četl, že si ten STB stahuje všechny informace z netu

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Takže 5 v 1 - STB, rekordér, modem, WiFi, přímotop. A to vše v nevzhledné cihličce bez displeje s dvěma kontrolkama.

Odesláno

To, ze box musi byt na internetu aby jely tv programy jeste neznamena, ze musite mit zaplaceny internet. Mohlo by to byt treba jak u sluzby upc telefon, tam taky nebylo nutno mit sluzbu internetu.

Odesláno

No, máme tu na webu Technika . Tak snad dá vědět jak to vlastně je. Nikdo povolanější tu neexistuje

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Jirkov
Odesláno

Ano STB bez datového připojení ze zásuvky UPC nic nevyplodí ...

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague