Odesláno 24. července 2015 9 let smazáno problém opraven Upraveno 24. července 2015 9 let uživatelem Návštěvník Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 24. července 2015 9 let Jen obecně. Úroveň signálu velmi dobrá, SNR by mělo být vyšší, optimálně okolo -40 dB. Nicméně problém bude asi jinde. Doporučuju tyto údaje občas zaznamenat a dlouhodobě sledovat (v řádu měsíců a roků).
Odesláno 24. července 2015 9 let Mě se to stalo asi dvakrát, že mi nějaká nahrávka nešla smazat. Ale třeba jen jedna, ostaní mazat šly bez problémů. Abych se ji zbavil, musel jsem do nastavení a tam dát smazat celý obsah disku. No, to je ten for, ze me neslo ani smazat cely disk....Tak nevim, treba novy fw
Odesláno 26. července 2015 9 let Dnes ráno jsem zjistil, že mi nefunguje internet, jak pevná, tak Wi-Fi, a při pátrání, zda je chyba u mne či nějaký výpadek UPC jsem zjistil, že během noci se cihlička sama zapla a vesele si zeleně svítí. Když jsem zapnul TV, tak na obravce ale svítil nápis Error 101 "Váš STB HD DVR Mediabox není připojen k síti, překontolujte kabely a pokud problém přetrvává kontaktujte Zákaznické centrum". Kabely jsem překontroloval, vše v pořádku, problém přetrvával. Zkusil jsem tedy klasiku, úplně STB odpojit od el. sítě a znova zapnout. Naštěstí vše naběhlo a zdá se, že funguje jak má. Nicméně standardní chování tohle asi nebude a tohle samovolné zapínání z pohotovostní stavu mě docela děsí. Update: Tak nefunguje to tak, jak má. Modem se zdá být out. Jede velmi pomalu cca 15/0,05 místo 240/20 a i tak neustále výpadky. Nepomohl ani jeho reset.
Odesláno 26. července 2015 9 let Teď jsem přišel do obýváku, a přesně jak píšeš- zelený oko a nahrává. Večer jsem ji určite vypínal. Teď zapnu TV a Čekejte prosím už asi 4 minuty. Říkám si, že by ta aktualizace? A pak čtu tvůj příspěvek. Internet mi funguje. Za chvíli mi dojde trpělivost a vypínám vzadu... Edit: Vypnul jsem, po restartu vše v normálu.... Upraveno 26. července 2015 9 let uživatelem Návštěvník Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Odesláno 26. července 2015 9 let Dnes ráno jsem zjistil, že mi nefunguje internet, jak pevná, tak Wi-Fi, a při pátrání, zda je chyba u mne či nějaký výpadek UPC jsem zjistil, že během noci se cihlička sama zapla a vesele si zeleně svítí. Když jsem zapnul TV, tak na obravce ale svítil nápis Error 101 "Váš STB HD DVR Mediabox není připojen k síti, překontolujte kabely a pokud problém přetrvává kontaktujte Zákaznické centrum". Kabely jsem překontroloval, vše v pořádku, problém přetrvával. Zkusil jsem tedy klasiku, úplně STB odpojit od el. sítě a znova zapnout. Naštěstí vše naběhlo a zdá se, že funguje jak má. Nicméně standardní chování tohle asi nebude a tohle samovolné zapínání z pohotovostní stavu mě docela děsí. Update: Tak nefunguje to tak, jak má. Modem se zdá být out. Jede velmi pomalu cca 15/0,05 místo 240/20 a i tak neustále výpadky. Nepomohl ani jeho reset. to samé se mě stalo v pátek ,také internet místo 240/12 měl jenom 10/10 .Po 5 hodinách se to samo vrátilo na 240/12. Upraveno 26. července 2015 9 let uživatelem Návštěvník Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 26. července 2015 9 let Mě se tohle stalo z pátku na sobotu, po restartu vše OK, TV i internet. Každopádně žádná aktualizace se nenatáhla...
Odesláno 27. července 2015 9 let Zařízení si samo hledá přes noc aktualizace a natahuje si pravidelně některá data. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. července 2015 9 let No problém byl asi v tom, že když si ta data hledalo, popř. chtělo stáhnout, tak se zrovná asi děly v síti nějaké "neplechy" jejichž důsledkem bylo, že zařízení se zaplo z pohotovostního do plného režimu, hodilo error hlášku, že nemá připojení a navíc se ještě kouslo (nereagovalo na ovladač). Po restartu sice naběhlo, ale protože "neplechy" v síti pokračovaly ještě celé nedělní odpoledne, tak nebylo jasné, kde je problém, zda v zařízení či v síti samotné. Odpoledne ale už vše bylo OK, takže šlo asi opravdu o nějaké výpadky v síti.
Odesláno 28. července 2015 9 let U mně se to stává rovněž, ráno se probudím a box běží. A pak jsou problémy s vypnutím a opětovným zapnutím.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.