Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Budulman: Už Ti odpověděli. Tereza asi netuší, že je potřeba odstranit nějaké chyby. :lol:

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Asi jsem nic moc jinýho ani nečekal :lol:

Takže zkusím pokus číslo 2:

Dobrý den Terezo, ne, mám na mysli nový HD DVR Mediabox s HDD, který nabízíte nově. Už docela dost dlouhou dobu i zde na fb tuším David z vašeho týmu odpovídal, že se chystá "opravná" aktualizace HD DVR Mediaboxu, jelikož i když byl od začátku vybaven prostředím Horizon, byl velmi... jak to říct... nepoužitelný. Byla nahlášeno velké množství problémů spoustou uživatelů (ne testerů před vydáním), ale opravdu uživateli a ty nejzásadnější snad měly být opraveny do konce tohoto měsíce. Aspoň to zde několikrát padlo. Děkuji, Zbyněk

Odesláno

No jo, to je problém té FB poradny, že v ní zřejmě odpovídají nějací externisté, kteří někdy nevědí, o co vlastně přesně jde. Někdy se jdou sami někam zeptat, někdy to prostě risknou a odpoví rovnou. Už jsem si všiml, že je asi lepší se raději zeptat přímo na Timelinové zdi, kde odpovídá David, který zřejmě je kmenovým zaměstnancem UPC a je více v obraze.

Odesláno

Ahoj, zkoušel už někdo boční konektory? USB a smart card... Jsou k něčemu podle návodu?

LG D955

Odesláno
Ahoj, zkoušel už někdo boční konektory? USB a smart card... Jsou k něčemu podle návodu?

LG D955

Smart card netuším, USB momentálně softwarově odpojeno, prý možná časem :D

Odesláno

Ahojte,

tak po peti dnech zkusim napsat i sve zkusenosti s Mediaboxem (cihla).

Treba to pomuze tem, kteri se boji, protoze preci jen na fora prispivaji vetsinou lide, kteri maji potize a ti spokojeni nemaji potrebu hledat reseni a tedy psat.

Zatim (klepu na drevo) vse funguje bez zatuhnuti, restartu nebo svevolneho zapnuti a nasledneho zamrznuti.

Oblibene programy bez vlastniho serazeni je opruz, snad to opravi nejakou aktualizaci.

Dosah wifi je v pohode.

Zatim z nej nejde udelat Wi-Free (vyuzivat jine samozrejme jde).

YouTube aplikaci jsem zatim moc nepochopil, nenasel jsem moznost sparovat s vlastnim uctem a bojim, ze to ani nepujde.

pi**sa funguje perfektne.

Vic me ted nenapada.

Tak snad jsem dostatecne klepal a timto prispevkem neco nezacne i u me :)

Odesláno

Dnešní odpověď na můj druhý pokus:

Aktualizace HD DVR mediaboxu probíhá denně, chyby jsou opravovány průběžně. Alena, UPC Facebook tým

Začíná to být nějaká divočina :lol:

Odesláno

Mám takovej pocit, že i v UPC solidně motají KAON a HDR Mediabox...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague