Odesláno 4. září 2015 9 let Tak to mě stačí. Cihlu budu vracet. Tohle dál už prostě ne. Vemu modem a menší Kaon (sice to bude otřesný), ale budiž. Nebudu platit za něco 200 Kč měsíčně, když k tomu jednají takto a spousta funkcí k tomu chybí. Pokud se to neudělá ve velkém, tak se podle mě nic nezmění, ale takový přístup to je fakt hrůza a děs. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 6. září 2015 9 let Pepe, také prudce zvažuji ohledně TV přejít ke konkurenci. Ještě si ověřím funkce, které tady nefungují a podle toho se rozhodnu.
Odesláno 6. září 2015 9 let Omlouvám se za spam, ale nedá se editovat již zaslaný příspěvek. Pokud se to tady už řešilo, tak ještě jednou sorry za spam. Nevíte, jestli je možné propojit s cihlou dvě TV? Jediné co mne napadá je rozdvojka na coax jeden do TV a druhý do cihly....
Odesláno 6. září 2015 9 let Do cihly jde datovej kabel, na tv přípojku můžeš pořád připojit další tv, já mám dvě přes rozbočovač s CA kartama. Z cihly jde do tv hdmi, takže tam to už na rozdvojování nebude.
Odesláno 6. září 2015 9 let Momentálně takový způsob není možný. Bude to možné až s dodatečným stb, který bude tuším příští rok. Je možné to rozdvojit tímto způsobem, ale musel bys, pokud chceš v TV digitální programy mít CA modul a nebo další stb. Dá se to propojit se dvěmi TV, to není problém, ale jen na jedné by to šlo použít a na druhé by se jen klonoval obraz, ale to chtít asi nebudeš (investice bude dražší) Ale pokud to takhle rozdvojíš UPC negarantuje kvalitu signálu. /Ha: Někdo byl přede mnou rychlejší. Co už to se stává Ono já ani zvažovat odchod ke konkurenci nemůžu, protože tady není žádná Já jsem s kvalitou a stabilitou dost spokojený. Jen s tou "beta" cihlou prostě ne. Už si, ale pomalu a jistě si zařizuju zpátky modem + stb Upraveno 6. září 2015 9 let uživatelem Návštěvník Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 6. září 2015 9 let Já právě přemýšlel nad O2 televizi. Tam je výhoda, že jejich zařízení podporuje mirroring, tzn, že box připojím na pevno k jedné TV a druhou můžu připojit pomocí Smart TV. Dále pak si můžeš navolit programy dle svého uvážení na 4 konta, podporují WinPhone. Jediné co asi nepodporují je DLNA, co mi je stejně jedno, jelikož mám server připojený přes LAN do TV.Akurát mne u toho děsí agregace 1:50...
Odesláno 6. září 2015 9 let Však zkus tu jejich O2 TV bez jejich připojení Ptal jsem se na to. Počáteční investice: 2000 Kč jejich STB a ještě tuším i ten jejich slavnej modem Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 6. září 2015 9 let Tak O2 TV je klasická IP televize po zvonkovém drátu se všemi výhodami a nevýhodami co z toho plynou. V mém případě by to oproti dvb-c od UPC byly spíše nevýhody a některé z nich pro mne nepřekonatelné (maximálně 2 TV), takže tímto směrem bych se nevydal. Jedinou alternativou se mě tak jeví satelit, ale to bych se musel už opravdu hodně rozčílit, abych to všechno předělával.
Odesláno 6. září 2015 9 let Momentálně takový způsob není možný. Bude to možné až s dodatečným stb, který bude tuším příští rok. Je možné to rozdvojit tímto způsobem, ale musel bys, pokud chceš v TV digitální programy mít CA modul a nebo další stb. Dá se to propojit se dvěmi TV, to není problém, ale jen na jedné by to šlo použít a na druhé by se jen klonoval obraz, ale to chtít asi nebudeš (investice bude dražší) Ale pokud to takhle rozdvojíš UPC negarantuje kvalitu signálu. /Ha: Někdo byl přede mnou rychlejší. Co už to se stává Ono já ani zvažovat odchod ke konkurenci nemůžu, protože tady není žádná Já jsem s kvalitou a stabilitou dost spokojený. Jen s tou "beta" cihlou prostě ne. Už si, ale pomalu a jistě si zařizuju zpátky modem + stb to nejsi sám. Tu cihlu chci taky vrátit. V pátek mě to nešla ani zapnout pořád to psalo chybu 1011 až na třetí reset přímo na set-boxu se to nakonec s pamatovalo. A nakonec se ten krám zapnul.Samozřejmě UPC dělá mrtvého brouka, nikdo se od pátku od rána neozval. A to je pořád bud není připojen kabel nebo kolísá internet. Upraveno 6. září 2015 9 let uživatelem Návštěvník Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.