Odesláno 21. října 2015 9 let To co ty píšeš následující po sobě na jednom programu, mám nastaveno o 15minut po skončení a tehdy mi to nechce přidat další. Přiklad nahrávám ct1 od 20:00 do 21:00 nastaví se do 21:15, od 21:00 chci nahrát další program na ct1 a tehdy mě to nepustí, že se překrývá s jiným plánem. Pokud nastavím nejdřív ten od 21:00 a pak od 20:00 tak tehdy to jde normálně. Co se týče dřívějšího začátku programu, tak výjimka potvrzuje pravidlo, což mě u Atentátu naštvalo [WHITE SMILING FACE] .
Odesláno 21. října 2015 9 let Že by už se konečně UPC vzpamatovalo?http://newsletter.upc.cz/rekrutacni-email-dawn-2/ já ho používal 4 měsíce nakonec jsem ho vrátil .Ted měsíc a něco CA Modul .No když to konečně opraví tak si vezmu zpátky. Čekám jak kdo napíše že to konečně funguje. Schází mě nahrávání. Upraveno 22. října 2015 9 let uživatelem Návštěvník Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 21. října 2015 9 let To co ty píšeš následující po sobě na jednom programu, mám nastaveno o 15minut po skončení a tehdy mi to nechce přidat další. Přiklad nahrávám ct1 od 20:00 do 21:00 nastaví se do 21:15, od 21:00 chci nahrát další program na ct1 a tehdy mě to nepustí, že se překrývá s jiným plánem. Pokud nastavím nejdřív ten od 21:00 a pak od 20:00 tak tehdy to jde normálně. Co se týče dřívějšího začátku programu, tak výjimka potvrzuje pravidlo, což mě u Atentátu naštvalo [WHITE SMILING FACE] . Aha, tak s 15 minutovým nahráváním po skončení jsem nezkoušel. Zatím mi 5 minut u drtivé většiny programů stačí a tam jsem problém nezaznamenal, ať nastavuji nejdříve ten nebo onen pořad. Je ale pravdou, že u hlavních programů Novy, Primy, Joj a Markízy bych s pětiminutovým nastavením nevystačil, tak pokud z těchto programů něco nahrávám, tak přidávám ještě čas manuálně, respektive nastavuji čas konce nahrávání.
Odesláno 25. října 2015 9 let Že by už se konečně UPC vzpamatovalo?http://newsletter.upc.cz/rekrutacni-email-dawn-2/ Ti, kdo jste se registrovali, už se Vám někdo ozval? Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 26. října 2015 9 let Dneska už ve fóru tato otázka padla v jiném vlákně bez odpovědi... Máte někdo informaci zhruba kolik "cihel" je zapojeno v UPC ?
Odesláno 28. října 2015 9 let Zdravim, mate nekdo predstavu jak upravit posunute casu u programu po prechodu na zimni cas? Diky moc
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.