Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kaplan007

Občas se mi ztratí signál HDMI. Chvíli černá obrazovka a po chvilce vždy zase naskočí. Setkal se s tím někdo? Nevím jestli to nemůže být TV, ale HDMI signál z jiných zdrojů je ok. Mám starou plazmu Panasonic Viera. Zkoušel jsem všechny HDMI vstupy, měnil jsem kabel a stále žádné zlepšení.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4335-hd-dvr-mediabox/page/191/#findComment-93409
Sdílet na ostatní stránky

Někde tu na fóru se dříve psalo, že s Panasonic to má nějaké problémy. Myslím, že pomohlo snížit rozlišení na výstupu, ale spousta lidí sáhla po redukci na SCART

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4335-hd-dvr-mediabox/page/191/#findComment-93410

Návštěvník

nevíte někdo proč nejde vypnout tověkový omezení na cihle.Zkoušel jsem různý varianty od 16-18 přes vypnuto,ale nefunguje nic,pokaždym přepnutí musím dávat kod.V blokovaných kanálech nemám žádný označeny,přestoo ty xxx prostě nejdou.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4335-hd-dvr-mediabox/page/191/#findComment-93487

• po 3 týdnech...

Chci se zeptat, zda máte někdo podobné potíže s cihlou, jako mám já?

Už více jak 2 měsíce se mi cihla po nějaké době provozu či v pohotovosti (doba kratší jak 1 den) dostane do stavu, že sice jdou přepínat programy, ale obrazovka je černá a nejde zvuk (tedy nefunguje). EPG vidím, jen u jednotlivých kanálů nevidím logo stanice, ale jen "*" (hvězdičku). Po nějaké chvíli při přepínání kanál naskočí, ale pokud pokračuji dál v přepínání a pak se vrátím na daný kanál, tak zas nejde. Po chvíli mi zas jde jiný kanál, ale situace se opakuje (přepnu jinam, vrátím se a zas nejde).

Pomůže jen vypnutí a zapnutí cihly, ale jen na zmiňovaný necelý den, pak je potřeba opět vypnout-zapnout.

Za tu dobu u mě byli technici asi už 4x, kontrolovali a měřili kabely vč. kabelového vedení z rozvodové skříně, měnili spojky, měnili zásuvku, měnili setobox (2x), ale situace pořád přetrvává.

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4335-hd-dvr-mediabox/page/191/#findComment-93820

Mám cihličku od února minulého roku a tebou popisovaný stav se mě párkrát stal. Ale během toho ročního používání ani ne 10x. Vždy to nastalo, když jsem byl nedočkavý / rychlý a přepínal jsem rychle. U mě stačilo chvíli počkat, a buď přepnout kanál zpět, nebo dopředu. Pak jsem se vrátil na ten kanál, který byl bez obrazu (zvuk šel vždy) a již v pohodě.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4335-hd-dvr-mediabox/page/191/#findComment-93822

Návštěvník IQ2

Tak mi dnes dorazil email o testovani:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HORIZON - Vítáme Vás v testování interaktivního prostředí Horizon

********************************************************************************

Dobrý den,

děkujeme Vám za dosavadní testování služeb Horizon na Vašem Horizon HD DVR Mediaboxu.

Připravili jsme pro Vás novinky, které bychom rádi s Vaší pomocí otestovali a získali Vaši zpětnou vazbu.

********************************************************************************

Na co se můžete těšit?

Zpětné zhlédnutí, které Vám umožní:

------------------------------------------

• přehrát odvysílané pořady až 7 dní zpětně

• pustit si právě běžící pořad od začátku

• přetáčet si již odvysílaný pořad libovolně dopředu/dozadu

Zpětné zhlédnutí je dostupné na vybraných programech v rámci základních služeb

digitální televize Klasik, Komfort nebo Komplet.

Upozornění: Pro aktivaci Zpětného zhlédnutí potvrďte v interaktivním prostředí Horizon

„Žádost o nahrávání pořadů pro vlastní potřebu“. Pořady pro zpětné zhlédnutí budou

k dispozici od okamžiku potvrzení žádosti.

Nové uživatelské rozhraní, které přináší:

------------------------------------------

• zjednodušené MENU hlavní nabídky

• nový design TV průvodce

• mini TV průvodce s rozšířenými informacemi k pořadům,

možnost procházení již odvysílaných či budoucích pořadů

v TV programu

• nové prostředí videotéky (Filmy & seriály) s doporučenými tituly, nejoblíbenějším obsahem

u našich zákazníků a mnoho dalších novinek

Jak aktualizace proběhne?

Aktualizace Vašeho HD DVR Mediaboxu proběhne zcela automaticky. V následujících 2 týdnech

Vám aktualizujeme software Vašeho boxu na novou verzi, která bude obsahovat funkcionalitu

Zpětné zhlédnutí. Horizon HD DVR Mediabox Vás přivítá novým uživatelským rozhraním.

V případě, že jste při vyplňování registračního formuláře uvedl telefonní číslo, budeme

Vás o tomto kroku informovat SMS zprávou den před aktualizací.

Prosím, neodpojujte svůj box v uvedeném termínu z elektrické zásuvky.

Přejeme příjemnou zábavu při testování a těšíme se na Vaši zpětnou vazbu, která nám pomáhá

neustále zlepšovat naše služby.

Děkujeme,

Vaše UPC

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4335-hd-dvr-mediabox/page/191/#findComment-93831

Sama firma UPC by měla zcela veřejně svým zákazníkům sdělit, co chystají za novinky, jak by si představovali aby jejich STB fungovaly a co všechno by měly umět., co se zatím zkouší a kdy by to mohlo přijít k veřejnosti. Je to normální přístup ke svým zákazníkům. Na západ od nás celkem běžná věc. UPC není vojenská společnost, nepracuje s vojenským materiálem a neprovozuje rozvědku.

Já si při těhlech stížnostech vždy vzpomenu na starý předrevoluční pořádky, kdy bylo všechno zakázané a třeba na vlakových nádražích nesměli fandové železnic fotit mašiny apod., což jejich kolegové na západ od nás nemohli za Boha nikdy pochopit.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4335-hd-dvr-mediabox/page/191/#findComment-93844

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...