Odesláno 27. ledna 2017 8 let škoda ,že jsem nepočkal .Možná bude lepší než Kaon KCF-SA900PCO Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 27. ledna 2017 8 let Zatím nové rozhraní hodnotím kladně. Konečně třeba jde listovat v EPG po stránkách, to předtím nešlo a vzhledem k nemožnosti si upravit oblíbené programy to byl opruz listovat po jednom kanálu. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 27. ledna 2017 8 let Jak to myslíš, že "jde listovat v EPG po stránkách"? Kterou klávesou? Vždyť kurzorem (šipka nahoru/dolů) to jde po jednom kanále a až na konci stránky to načte další. Vysvětli prosím...
Odesláno 27. ledna 2017 8 let Volba kanálu +/- Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Odesláno 27. ledna 2017 8 let Ahojte, co se týče testování cihly , tak mě to jede bezvadně, jediný zádrhel byl na youtube, dlouhé načítání a pomalá reakce,vše ostatní bez problému,uživatelské prostředí daleko lepší a celkově v pohodě aspoň teda u mě. Youtube a načítání mi jde v pohodě, dokonce snad i o něco rychleji:-). Ano, uživatelské prostředí je lepsí a rychlejší. Jinak nevím, jestli je to i u ostatních, ale kanály co nemám předplacené, například HBO, tak jsou zašedlé. Jinak nic dalšího u mě momentálně není .
Odesláno 27. ledna 2017 8 let Zdravim, testerka se pta testeru: Jdou Vam titulky? Me jaksi nechteji nikde naběhnout.
Odesláno 27. ledna 2017 8 let Zdravim, testerka se pta testeru: Jdou Vam titulky? Me jaksi nechteji nikde naběhnout. Jdou, které konkrétně? Máte je zapnuté? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. ledna 2017 8 let Zdravim, testerka se pta testeru: Jdou Vam titulky? Me jaksi nechteji nikde naběhnout. Jdou, které konkrétně? Máte je zapnuté? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. ledna 2017 8 let Jak to myslíš, že "jde listovat v EPG po stránkách"?Kterou klávesou? Vždyť kurzorem (šipka nahoru/dolů) to jde po jednom kanále a až na konci stránky to načte další. Vysvětli prosím... Yarda_cz odpověděl Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.