Odesláno 9. března 2017 8 let To sice je, ale všiml jsem si, že se po chvíli zvýší na normální. Nevím zda to je chyba nebo funkce. Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Odesláno 9. března 2017 8 let To zvýšení zvuku může dělat i nějaká funkce v TV, myslím, že takovou možnost úpravy zvuku v menu mám Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 9. března 2017 8 let V polsku po upgrade firmware nefunguje na cihle takmer nic, tak som zvedavy ako to bude v CZ, dozvieme sa uz zajtra Nedovis
Odesláno 9. března 2017 8 let Na muj dotaz mi dnes na chatu UPC odpovedeli, ze aktualizace byla planovana v nekolika vlnach. Nicmene po prvni vlne zjistili udajne nejake problemy, tak to pozastavili. Na muj dotaz do kdy mi neumeli odpovedet.
Odesláno 9. března 2017 8 let Ono se těžko odpovídá do kdy včera teprve na chybu přišli. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 9. března 2017 8 let Chyba se projevila hned po migraci prvni vlny v polsku, jeste pred migraci v CZ. Protoze uz jsou venku tiskove zpravy (PL + CZ) a v polsku danou verzi ma nezanedbatelne mnozstvi zakazniku, ma to vysokou prioritu. Migrace bude tedy realizovana ihned po opraveni chyby - max. par tydnu az mesic.
Odesláno 10. března 2017 8 let UPC: Nowe oprogramowanie w dekoderach Horizon - usługa Replay TV Sieć UPC Polska rozpoczęła proces stopniowej aktualizacji oprogramowania na dekoderach Horizon. Jedną z nowości wprowadzonych przed tego operatora jest usługa Replay TV, pozwalająca na oglądanie programów nawet do 7 dni wstecz. Ponadto odświeżony został interfejs użytkownika http://satkurier.pl/news/157266/upc-now ... ay-tv.html Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 10. března 2017 8 let Mně to funguje od 2.3. bez jakýchkoliv problémů, zpětné shlédnutí, nové EPG, videotéka...atd. Box je bez problémů, předtím se sem tam sekl, nyní OK.
Odesláno 10. března 2017 8 let Dobrý den, mám dva dotazy týkající se nového rozhraní DVR Mediaboxu. 1) Jak podrobné jsou informace o pořadu v EPG? Existuje možnost zobrazení podrobnějších informací o pořadu, jak to umožňovalo staré rozhraní? 2) Dá se nastavit nahrávání „ručně“, ne jenom z EPG?
Odesláno 12. března 2017 8 let Přeji všem hezký večer. Dnes jsem objevil velmi nepříjemnou vlastnost zpětného přehrávání na mobilních zařízeních a to: TENTO KANÁL NEPOVOLUJE PŘETÁČENÍ REPLAY VIDEÍ . Tím pro mne veškerá výhoda zpětného přehrávání ztrácí smysl, jelikož si nepřetočím ani reklamy ani části, která jsem např. shlédl dříve a nyní bych rád dokoukal konec. Takže děkujeme velice týmu UPC za snahu a z nekonečného čekání na upgrade na DVR mediaboxu, ale pokud tomu takto má být i do budoucna, tak si to strčte do prdele.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.