Odesláno 17. března 2017 8 let Včera se mi cihla aktualizovala, tak jsem myslel, že to už je také pro všechny. Ovšem co tam bylo za změny, jsem si nevšiml. Prolezl jsem vše, a nikde nic nového. Od podpory bych také čekal, že zašlou seznam změn, když už to tedy máme testovat, ale minule jsem si musel napsat Divný přístup. Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Odesláno 17. března 2017 8 let Mám dojem, že po včerejší aktualizaci zmizela Markíza, to je tak jediný, čeho jsem si všiml. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 18. března 2017 8 let Proč se ty naše stížnosti tady načítají tak pomalu? Člověk se myslí, že to neodešlo a klepne na to podruhé a je z toho dvoják. I když u UPC jde většina věcí pomalu.
Odesláno 19. března 2017 8 let Zdravím, u mě aktualizace stále nikde a když jsem volal na podporu, tak mi rekla, že snad někdy v dubnu
Odesláno 28. března 2017 8 let Tak jsem si naplánoval výměnu na původní sestavu (modem a hd mediabox), na tohle nemám. Možná, jestli a kdyby..........
Odesláno 28. března 2017 8 let Lepší, než kdyby pustili aktualizaci, která by zapříčinila prakticky nefunkčnost celého boxu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. března 2017 8 let Tyhle výkřiky do tmy mě vždycky strašně pobaví... Vážení, jakožto tester vám můžu s klidným svědomím potvrdit, že se trocha čekání 100% vyplatí, protože nová verze je jednoznačně obrovský skok kupředu. Já například s novou testovací verzí nemám nejmenší problém a ani za zlatý prase bych nechtěl zpět na původní. Jen kvituju přístup UPC, že chtějí mít prostě jen 100% jistotu, že to dobře půjde všem.
Odesláno 28. března 2017 8 let Až bude uvolněný update, tak si cihlu zase vezmu zpět. Do té doby nebudu riskovat. Odesláno z mobilu
Odesláno 28. března 2017 8 let Riskovat co? Dokud neopraví problém, který brání updatu, žádný update nedostanete. Zůstává původní verze, kterou máte celou dobu.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.