Odesláno 29. března 2017 8 let Takže co mi odpověděli na UPC klientském centru,tak by to mělo být spuštěno příští týden 6.4.2017 ve čtvrtek,co se týče zpětného přehrávání a teletextu nového rozhraní.To bude 1 vlna. Zdravím Pavle. 6.4.2017 první vlna pravděpodobně nebude. Jakmile dostanu bližší informace, napíšu do tohoto vlákna. David - UPC
Odesláno 29. března 2017 8 let Skvely informace. Ted jsme se napriklad od pana Davida, ktery v nicku uvadi, ze je od UPC dozvedeli, kdy to nebude. Tyto informace se mnozi Ale nikdo nerekne KDY TO KONECNE BUDE !!!!!!
Odesláno 29. března 2017 8 let Až to bude bez chyb, aby to mohlo být nasazeno. Nebo byste raději, aby vydali aktualizaci a čekali měsíc na opravu? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. března 2017 8 let Tomu se říká neschopnost..... Dát na trh polofunkční přístroj, čekat rok a půl na opravný update a pak opět čekat na opravný update updatu Ale už se snad dočkáme, alespoň do půl roku Odesláno z mobilu
Odesláno 29. března 2017 8 let Az upc najde nejakeho programatora tak to udelaji. To vis. Nejsou lidi. Do te doby stale posouvaji termin na neurcito. To udelat ja v praci tak uz jsem prisel o vsechny zakazky. Asi tak
Odesláno 30. března 2017 8 let Dobrý den.Tak první vlna zpětného shlédnuti na cihle proběhne 12.4.2017 a druha vlna proběhne 25.4.2017.Bude mít nové rozhraní a také nové rozhraní teletextu.Snad to je už konečná verze,jelikož už jsem to slyšel od vícero operátorů z Call centra.
Odesláno 30. března 2017 8 let Jak tak čtu toto vlákno, jsem asi jeden z mála, komu se cihla aktualizovala v avizovaném termínu 2.3. Nový FW funguje a je to jednoznačně na cihle krok kupředu. Svižnost a odezva je sice stále katastrofa, ale dá se při troše vůle zvyknout. Ale na co si nezvyknu a pořád mě bude vytáčet, je nemožnost setřídit si programy dle svého. Toto považuji za základní funkcionalitu, kterou měly všechny staré set-top-boxy i televize, ale tento "zázrak" od UPC to neumí. Snad časem .
Odesláno 30. března 2017 8 let Tomu "časem" bych nevěřil. To spíš bude novej box Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.