Odesláno 31. března 2017 8 let Praveze profesionalny pristup: alfa testeri - spravidla zamestnanci beta testeri - UPC im dava nejaky bonus, zaroven ale pozaduje aj vyplannie dotaznikov a pripadne ich ziada aby testovali konkretne funkcie live testeri - jednoducho identifikovatelna skupina (v tomto pripade Plzen), kde sa iba podla odozvy na call centre a pod. identifikuje, ci je vsetko OK Uplne bezna vec v IT svete.
Odesláno 31. března 2017 8 let Nejsem tester a přesto mám zpětné shlédnutí i novou podobu menu.Jo a jsem z Plzně.
Odesláno 1. dubna 2017 8 let Já to chci taky Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 1. dubna 2017 8 let Možná byste měl zvážit změnu bydliště 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 4. dubna 2017 8 let Vážení klienti, omluvte prosím možné výpadky služeb digitální televize a internetu na zařízení HD DVR Media box v celé České republice. Na odstranění závady již intenzivně pracujeme. Děkuji za pochopení a omlouvám se za způsobené komplikace. David - UPC
Odesláno 4. dubna 2017 8 let Podle sdělení Davida z FB týmu UPC bude plánovaná a dlouho očekávaná aktualizace "cihly" spuštěna 12.4. No, uvidíme.
Odesláno 4. dubna 2017 8 let To,že mě nejde v Plzni přepínat cihla je díky těm opravám na kterých pracujete????
Odesláno 4. dubna 2017 8 let Ano, je to dost pravděpodobné. Jakmile dojde k odstranění výpadku, napíšu sem informaci. David - UPC
Odesláno 4. dubna 2017 8 let No to je splněnej sen,venku leje, já po 14 dnech první volný den,nahráto asi 8 dílů detektivního seriálu a cihla od rána stávkuje.No bezva zítra opět frčím do světa tak to mám radost,že jsem u UPC fakt.A doufám,že až se chyba odstraní,zmizí mě i seriály z HDD co.
Odesláno 4. dubna 2017 8 let Neni nad nahravani na ext. HDD. a mit pouze CA kartu v TV. - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.