Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Mám dobré zprávy, aktualizace HD DVR Mediaboxů začne v první vlně zítra 19/4/2017. David - UPC

vlny nejsou určeny podle měst, ale podle počtu klientů, kdy jsou rozděleny do tří. Ke zrušení došlo z důvodu neočekávaných technických komplikací, které nám neumožňovali rozeslat novou verzi, proto jsme se rozhodli o přeložení. Budeme určitě vydávat tiskovou zprávu, ale tentokrát až po dokončení aktualizací. Omlouvám se za tyto nepříjemné komplikace. David - UPC Facebook tým

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Aktualizace zatím nic, nevěřím.Nejsou schopni za existenci HD DVR počešit 100% teletext a natož spustit zásadní aktualizaci! :thumbdown:

Odesláno

Ještě vydržte :) Aktualizace začneme rozesílat během dne.

Odesláno

Dobry den, hovori se tu o aktualizaci ve vlnach. Jake jsou terminy dalsich vln, prosim? Dekuji, SL

Odesláno z mého HUAWEI SCL-L21 pomocí Tapatalk

Odesláno

19.4., 25.4. a 27.4.

Odesláno

Mě se box zaktualizoval již včera 18.4. a při pokusech o manipulaci s ním, spadnul hned 4x, jak jsem dal přehrávat nahrané věci co mám na HDD, tak pád, jak jsem vlezl do meny knihovna a pokusil se odejít, tak pád :( no někde je asi chyba, zpětné shlédnutí funguje, občas to sebou zacuká. Dnes pokud bude padat dále , budu muset volat a reklamovat :( ale pevně věřím a doufám, že to bude OK

Odesláno

Tak to my máme na cihle od včerejška ERROR 1001. Takže pořád jste na tom dobře :-(((

Odesláno

Aktualizace proběhla v noci, ráno jsem to na 5 minut pustil a vypadá to docela dobře. Přepracované menu, EPG s PIP, zpětné zhlédnutí funguje, uvídíme navečer, až to projde zatěžkávací zkouškou :-).

Odesláno
Mě se box zaktualizoval již včera 18.4. a při pokusech o manipulaci s ním, spadnul hned 4x, jak jsem dal přehrávat nahrané věci co mám na HDD, tak pád, jak jsem vlezl do meny knihovna a pokusil se odejít, tak pád :( no někde je asi chyba, zpětné shlédnutí funguje, občas to sebou zacuká. Dnes pokud bude padat dále , budu muset volat a reklamovat :( ale pevně věřím a doufám, že to bude OK

Než budete reklamovat, vyresetujte zařízení do továrního nastavení.

https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sta ... mediaboxu/

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Jsem zvědav na reakce uživatelů po updatu. Už se těším, až si budu moci objednat (pokud nebudou reakce moc negativní)

:-)

Odesláno z mobilu

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague