Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak k DLNA ... opravdu jej pouštím v TV ale tam to jde jak má. Ale mám v PC aplikaci na DLNA server od výrobce TV a ten umožnuje rovnou z PC poslat video do připojeného zařízení. Když tento seznam otevřu tak tam vidím TV, domácí kino a taky STB pod názvem ( Pace Micro Technology DMC7002KLG ) a je možné navolit přehrávání filmu v jednom z těchto zařízení. Kliknu a už to jede. Přes STB jsem ale byl schopen přehrát pouze soubory MPG, MPG2 a JPG. Do ostatního když pošlu např AVI, MKV nebo 3DMKV tak to hraje ale STB při tom vytuhne.

K řazení programů se omlouvám měl jsem to zafixováno z druhého STB.

BTW: K možnosti ovládání TV pomocí dálkového ovládání k STB ... některé nové TV mají dálkové na BT a to dálka od STB neumí. Mám TV co má klasické infra a druhé BT a když používám ovládání od STB tak televize vykazuje že je připojeno pouze IR.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4335-hd-dvr-mediabox/page/115/#findComment-85272
Sdílet na ostatní stránky

"Dobrý den, kdy bude uvolněn upgrade firmware pro HD PVR MEDIABOX, který bude umožňovat: - vytvářet vlastní oblíbené seznamy, jejich řazení a tyto následně zobrazovat v GUIDE, - umožňovat snadnější přetáčení videonahrávky (alespoň na úrovni předcházejícího KAONu) - zobrazení MNI TV v nastavení pozadí TV průvodce GUIDE. Děkuji"

"Pěkné ráno, na upgrade se pracuje, termín zatím nemohu potvrdit. Veronika - UPC Facebook tým"

Z Facebook poradny 19. 10. 2015. Dá se věřit, že se nový upgrade opravdu připravuje a že výše zmíněná vylepšení (řazení oblíbených programů, EPG pouze pro oblíbené, přetáčení nahrávky) bude obsahovat?

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4335-hd-dvr-mediabox/page/115/#findComment-85277

Návštěvník Ivan36

Zdravím,

-K možnosti ovládání TV pomocí dálkového ovládání k STB-

TV je tento typ SHARP LC-43CFE6242E a podla príručky má Rádiově řízený dálkový ovladač,pozerám do príručky k HD DVR Mediaboxu a je tam napísané "dálkový ovladač komunikuje pomocí rádiových signálů"tak by sa to malo dať spárovať :-( Ako som písal hore po zadaní kódu pre sharp 2550 sa nič nestane a TV nereaguje.Tak keby ste náhodou mali niekto rovnaký problém a už vyriešili dajte prosím vedieť :-) je to dosť hukot keď večer prepnem z Dčka (hlasitosť25 normálna úroveň) na Primu (kde je norálna úroveň hlasitosť 7)

-K nahrávanie viacero programov nasledujúcich po sebe hlásí kolíziu- napadlo ma pri prechádzaní menu,že v nastavení sa dá zadať čas pred začiatkom nahrávania a čas po konci nahrávania (továrne je to prednastavené)tak možno stačí prestaviť na 0 pred aj po a už nebude hlásiť kolíziu...ale neskúšal som ešte :-)

Zatial tolko.Zdarec.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4335-hd-dvr-mediabox/page/115/#findComment-85279

Návštěvník murder

K nahrávanie viacero programov nasledujúcich po sebe hlásí kolíziu- napadlo ma pri prechádzaní menu,že v nastavení sa dá zadať čas pred začiatkom nahrávania a čas po konci nahrávania (továrne je to prednastavené)tak možno stačí prestaviť na 0 pred aj po a už nebude hlásiť kolíziu...ale neskúšal som ešte :-)

Zatial tolko.Zdarec.

Tehdy by to kolizi nehlásilo, ale vzhledem k přerušování toku reklam nějakými nesmyslnými pořady (film, sport, zpravodajství...) a tím nesedícími konci pořadů nedoporučuji. Nulu před mám nastavenou, dřív nic nezačíná a když chci nahrávat pořady jdoucí po sobě nastavuji odzadu. Takže poslední nastavím jako první.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4335-hd-dvr-mediabox/page/115/#findComment-85299

Návštěvník Katoda

K nahrávanie viacero programov nasledujúcich po sebe hlásí kolíziu- napadlo ma pri prechádzaní menu,že v nastavení sa dá zadať čas pred začiatkom nahrávania a čas po konci nahrávania (továrne je to prednastavené)tak možno stačí prestaviť na 0 pred aj po a už nebude hlásiť kolíziu...ale neskúšal som ešte :-)

Zatial tolko.Zdarec.

Tehdy by to kolizi nehlásilo, ale vzhledem k přerušování toku reklam nějakými nesmyslnými pořady (film, sport, zpravodajství...) a tím nesedícími konci pořadů nedoporučuji. Nulu před mám nastavenou, dřív nic nezačíná a když chci nahrávat pořady jdoucí po sobě nastavuji odzadu. Takže poslední nastavím jako první.

Co je myšleno tím nahráváním "vícero programů následujících po sobě"?

Při nahrávání 3 pořadů (čtyř ve standby režimu), které se překrývají to sice dává upozoňující hlášku, ale je to jen upozornění, pořady se nahrají. Na tom, z kterých jsou muxů, nezáleží.

Pokud jdou pořady na jednom programu hned po sobě, tak jsem taky zatím problém nezaznamenal, i když mám nastavený začátek na půl minuty před a 5 minut po skončení pořadu. Prostě těch posledních pět a půl minuty na konci jedné nahrávky je zároveň taky i na začátku další nahrávky navazujícího programu. Např. v neděli z Fandy nahrávám za sebou dva díly Agentů S.H.I.E.L.D a dva díly Stoupenců zla, tj. čtyři hned na sebe navazující nahrávky a vždy bez problému.

Mimochodem, to, že nic nezačíná dříve taky není tak úplně pravda, např. teď v pondělí Expozitura:Atentánt na Nově dřív začala. To je ale fakt výjimka. Ale u slovenských programů je to zcela běžné, tam si s tím vůbec nedělají žádnou hlavu, zaznamenal jsem i začátky až o dvacet minut dříve, proti tomu, co měli uvedeno v aktuálních programech, včetně vlastních stránek televizí a jejich telextu. Opožděné začátky jsou však četnější.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4335-hd-dvr-mediabox/page/115/#findComment-85312

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...