Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zřejmě nijak tj. je třeba počkat až se posunutí času samo opraví. Aktuálně už je pár dnů po posunutí času na zimní čas a můj HD DVR Mediabox ukazuje čas správně a nahrává podle správného času.

Odesláno

Už se mi stalo poněkolikátý, že zhruba po 3 týdnech provozu (bez restartu) mi začne blbnout 5GHz síť. Timeouty apod. 2.4 jede v pořádku. Stává se to i Vám?

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odesláno

Ta síť 5 GHz je taky u mně záhadou.Na jednom telefonu mně jde, na druhém by měla jít taky a nejde. Na Chromecastu 2 jde taky. Ale co se týče televize, tak to je unikát. Sony Bravia KDL 805C se k této síti připojí, je tam označené, že wifi funguje, ale žádný internet v televizi není! Tak jedu na 2,4.

Odesláno

Ahoj, Už se někomu ozvali ohledně toho testování?

Odesláno

Ještě ne :-)

Odesláno

Tak to vypadá, že řazení programů už UPC vyřešilo papírovou kartičkou, kterou rozesílá poštou. :diky

2iuqhas.jpg

Odesláno

Tak to jim přeju hodně zdaru při každé změně, kterých je zrovna v poslední době docela dost :-)

Odesláno

To je fakt jak špatnej vtip :D nevím zda brečet, či se smát.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Pardubice
Odesláno

Nové záření je v celku srozumitelné a UPC to udělalo jen na pokyn věcných stěžovatelů, já osobně mám vše v oblíbených takže používat nebudu, jinak jsem z novým rozhraním spokojen, je fakt, že start trvá déle ale není to nic co by mně omezovalo, přepínání programu je shodné jak předtím není tam moc velká prodleva. Za celou dobu jsem asi vytáhl box že zásuvky tak 4x jinak vše šlape jak má, někdy se fakt divím že je tolik stížnosti, asi budou různé verze setoboxu jinak si to nedovedou vysvětlit, za mne palec nahoru už jen další aktualizace to vylepší, ale změnu hodnotíme kladně až na videoteku ta se seká ale stejně nepoužíváme takže to problém není. Oblíbené preminam přes OK a pak si šipkami výběru program který mám v oblíbených a dam OK a hraje.

Odesláno

Píšeš nejspíš do špatného vlákna :wink:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague