Odesláno 25. listopadu 2015 9 let V "zvacím" emailu jsem měl to samý co Jirka, po dobu testování plná nabídka... Situace u mě dnes ráno - verze prostředí pořád stará... uvidím odpoledne.
Odesláno 25. listopadu 2015 9 let Taky přidám krapet do mlýna Uživatelské rozhraní: UI_CZ-1.3.31.2 Verze SW: 0.10.306 Identifikované změny: - Přidaná funkce mini TV v Guide - Zvýšení odezvy - Odstraněno sekání při přetáčení ================================================= Beze změny: - Nemožnost třídění programů - Nepodporuje DLNA pokud je zařízení jako router v interní síti - Zacyklení packetů, pokud před routerem máte NAS, který je zavěšený na externí IP. Z VPN sítě je vidět, ale z interní nikoliv - Tragická komunikace router vs DSM. Při restartu routeru si nepamatuje nastavení a je nutné NAS -> web services nastavovat znova. Nic dalšího mne v této chvíli nenapadá, možná to v průběhu dne z edituji Ve zvacím emailu to stejné jako Jirka, ale pro mne nezajímavé, mám komplet...
Odesláno 25. listopadu 2015 9 let Ráno jsem zběžně skouknul nastavení a asi nové je, že jde vypnout režim při nečinnosti. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 25. listopadu 2015 9 let chci se zeptat jak vám funguje zvuk? Mě například při přepínaní programu na chvíli vypadne zvuk, když přepnu z Prima HD na Novu HD tak zvuk na chvíli vypadne .Děla to více programu. Ptal jsem se techniku ale neodpověděli. Ani nevysvětlili proč u CA modulu na všech programech je stejný zvuk hlasitost a u ty cihly je u každého programu různá hlasitost. Upraveno 25. listopadu 2015 9 let uživatelem Návštěvník Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 25. listopadu 2015 9 let Otazka pro upc.kdy budou pro testery během testovani slibovane programy zdarma.dekuji
Odesláno 25. listopadu 2015 9 let Musim uznat, ze je to opravdu cele o neco rychlejsi. Pretaceni taky v pohode. Ale dokud neudelaji razeni kanalu, tak je to porad obrovska prohra. Teletext porad zoufaly, cesky neumi.
Odesláno 25. listopadu 2015 9 let Otazka pro upc.kdy budou pro testery během testovani slibovane programy zdarma.dekuji Dobrý den. Aktualizace programové nabídky proběhne během dnešního dne. Týká se to opět pouze testerů. David - UPC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.