Odesláno 4. prosince 2015 9 let Zkoušel jsi jiný HDMi kabel? Hele....HD program....na hřišti vidím běhat figurky a do tváře jim vidět není, že běhají na trávníku nevidím....je to spíš koberec, chci tím říci, že s HD STB před tím při zpomaleném záběru na F1 jsem viděl poškozené pneumatiky...jestli mě chápeš....
Odesláno 4. prosince 2015 9 let já používám jejich kabel HDMI a obraz ostrý. Jediný co mě ještě napadá je udělat komplet vymazání a celá nová instalace HD DVR Mediaboxu.
Odesláno 4. prosince 2015 9 let No ale jak říkám, na tom obyčejnějším HD MED....je to to samé.....a rozumíme si s obrazem? Jak vypadá program bez HD?
Odesláno 4. prosince 2015 9 let jsi hodný, že mě takto instruuješ se základním nastavením ale to mám dávno za sebou. Vše je nastavené jak být má a obraz je v HD jako obyčejný a ten obyčejný na ten se nedá vůbec dívat...rozmazané neostré atd...vůbec to nechápu. Než došlo k výměně, měl jsem obraz jako fotka!!! Teď babo raď...Toť reakce na "návštěvníka" Opravdu máš změněno v nastavení -> další nastavení -> nastavení HDMI -> HD rozlišení z automaticky na 1080p? Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 4. prosince 2015 9 let Nebylo by lepší udělat vytvořit samostatné téma, kde se zaměříme na nedostatky firmwaru? Mam na mysli: Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 4. prosince 2015 9 let jsi hodný, že mě takto instruuješ se základním nastavením ale to mám dávno za sebou. Vše je nastavené jak být má a obraz je v HD jako obyčejný a ten obyčejný na ten se nedá vůbec dívat...rozmazané neostré atd...vůbec to nechápu. Než došlo k výměně, měl jsem obraz jako fotka!!! Teď babo raď...Toť reakce na "návštěvníka" Opravdu máš změněno v nastavení -> další nastavení -> nastavení HDMI -> HD rozlišení z automaticky na 1080p? ANO ANO....
Odesláno 4. prosince 2015 9 let jsi hodný, že mě takto instruuješ se základním nastavením ale to mám dávno za sebou. Vše je nastavené jak být má a obraz je v HD jako obyčejný a ten obyčejný na ten se nedá vůbec dívat...rozmazané neostré atd...vůbec to nechápu. Než došlo k výměně, měl jsem obraz jako fotka!!! Teď babo raď...Toť reakce na "návštěvníka" Opravdu máš změněno v nastavení -> další nastavení -> nastavení HDMI -> HD rozlišení z automaticky na 1080p? jo jo klidně založ, já to jaksi zatím neumím...
Odesláno 4. prosince 2015 9 let Nebylo by lepší udělat vytvořit samostatné téma, kde se zaměříme na nedostatky firmwaru?Mam na mysli: Já už jim to v reportu navrhl udělat nějakou komunitu, kde bychom své poznatky vzájemně sdíleli a kde bychom dostali i informace jaké opravy konkrétní update obsahuje, abychom se na to mohli zaměřit...
Odesláno 4. prosince 2015 9 let Ono se to dá udělat i tady, že jo.. jen by se občas museli podívat sem. Co já vím, třeba sem nakukují. Nebo David jim to přeposílá? Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 4. prosince 2015 9 let Mini TV se zapíná v nastavení/vlastnosti/pozadí tv průvodce Moje verze softwaru 0.10.252
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.