Odesláno 19. prosince 2015 9 let Výcuc z odpovědí od Horizon teamu: Moje hlášení - Teletext stále neumí česky. Odpověď UPC Horizon team: Toto je problém, který je stále v řešení Moje hlášení - Pořadí programů nejde měnit a položka "Oblíbené" v menu tedy naprosto nedává smysl. Zde se nic nezměnilo. Odpověď UPC Horizon team: Toto bude řešeno s nejvyšší pravděpodobností v některé z následujících SW boxu. Moje hlášení - DLNA - otázka - bude? nebude? Odpověď UPC Horizon team: S DLNA se do budoucna počítá, ale prozatím není prioritou Pustili do oběhu věc, která jim zřejmě sníží členskou PLATÍCÍ základnu. Asi si nechám nainstalovat nějakou PROMO akci od O2 a pak uvidím. Stále ještě PLATÍCÍ zákazník UPC (od věky věků, tedy od dob Karnevalu, Tesmedia apod.)
Odesláno 19. prosince 2015 9 let Takže už je mi jasné, proč od 15.1. převádějí všechny klienty na věrnostní programy. Tím si alespoň část klientů posichrují a od těch. kteří to nevydrží, vyberou nějakou částku na pokutách. Je vidět, že cestou zlepšování služeb se UPC rozhodně vydat nehodlá.
Odesláno 21. prosince 2015 9 let Chtěl sem se zeptat testérů,potažmo těch,co si normalně platí balíček Klasik+,pustili vám zbývající stanice nebo jenom ty,které jsou v balíčku Komfort+?Jde mě o to,že od začátku testování mě nejede plná nabídka DTV.Dnes mě bylo řečeno,že je to odstupnovany podle toho,kdo si platí jaký balíček.Kdo si platí Klasik+ by měl mít nabídku Komplet + a ti co si platí Komfort+ by měli mít po dobu testování Komplet+.Mě nejde o to,že mě nejdou nějaký programy,testovat se dá i s tím málem,mě jde o princip,že když oznámí,že testérům spustí komplet nabídku tak ji mají spustit,navíc,když v Moje UPC mám napsaný "Bonusové programy KOMPLET na 3 měsíce zdarma". - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 22. prosince 2015 9 let Měl by být komplet, jak psali. A je jedno, jakou nabídku si člověk platí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. prosince 2015 9 let Chtěl sem se zeptat testérů,potažmo těch,co si normalně platí balíček Klasik+,pustili vám zbývající stanice nebo jenom ty,které jsou v balíčku Komfort+?Jde mě o to,že od začátku testování mě nejede plná nabídka DTV.Dnes mě bylo řečeno,že je to odstupnovany podle toho,kdo si platí jaký balíček.Kdo si platí Klasik+ by měl mít nabídku Komplet + a ti co si platí Komfort+ by měli mít po dobu testování Komplet+.Mě nejde o to,že mě nejdou nějaký programy,testovat se dá i s tím málem,mě jde o princip,že když oznámí,že testérům spustí komplet nabídku tak ji mají spustit,navíc,když v Moje UPC mám napsaný "Bonusové programy KOMPLET na 3 měsíce zdarma". mě by zajímalo co vlastně testujete. Nový SW už dostali všichni klienti co mají cihlu.
Odesláno 22. prosince 2015 9 let Jde o to, že u nás sledují vše co s boxem děláme kompletní logy. Takže i jakási ztráta soukromí + pustili nám to dřív než ostatním, kdyby se projevily nějaké zásadní chyby, tak nemůžeme remcat, šli jsme do toho dobrovolně. Za to je ta akce na 3 měsíce. Měl by být komplet, zavolej tam a zeptej se.
Odesláno 22. prosince 2015 9 let Jde o to, že u nás sledují vše co s boxem děláme kompletní logy. Takže i jakási ztráta soukromí + pustili nám to dřív než ostatním, kdyby se projevily nějaké zásadní chyby, tak nemůžeme remcat, šli jsme do toho dobrovolně. Za to je ta akce na 3 měsíce. Měl by být komplet, zavolej tam a zeptej se.
Odesláno 22. prosince 2015 9 let Mám problém se spárováním ovladače s receiverem Pioneer. Kód nefunguje. Nelze tedy upc ovladačem ovládat hlasitost. Je nějaké řešení? Díky.
Odesláno 22. prosince 2015 9 let Dobrý den, mám problém se spárováním ovladače s receiverem Pioneer. Nelze tak ovládat hlasitost ovladačem upc. Nefunguje kód. Co s tím? Děkuji.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.