Odesláno 22. prosince 2015 9 let Já myslel, že ovladač je jen pro párování s televizorem? Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 22. prosince 2015 9 let smazat, díky Upraveno 22. prosince 2015 9 let uživatelem sako verife
Odesláno 22. prosince 2015 9 let Také jsem byl téhož názoru. Ale rád se budu plést. Ovládání receiveru by se mě také hodilo. Alespoň by jsem minimalizoval počet ovladačů na stole...
Odesláno 22. prosince 2015 9 let Dejvos napsal: Dobrý den, mám problém se spárováním ovladače s receiverem Pioneer. Nelze tak ovládat hlasitost ovladačem upc. Nefunguje kód. Co s tím? Děkuji. Bohuzel od te doby co mam cohlu musim ovladat zvuk druhym ovladscem, bohuzel
Odesláno 22. prosince 2015 9 let A taková běžná věc jako podpora ovládání přes HDMI bohužel ta CIHLA taky nepodporuje co? Tady u tý cihly to je vymyšlený dost krkolomě v podobě párování ovladače přes kód. Už jen ta přítomnost dvou power tlačítek (BOX, TV) mě dost irituje...
Odesláno 22. prosince 2015 9 let Mně ovládání hlasitosti receiveru přes ovladač cihly funguje, ale nastavuji to na TV, ne na setoboxu Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 22. prosince 2015 9 let no, protože to máš asi teda spárovaný s TV ne? Já mám cihlu napojenou na receiver a z receivru obraz na projektor...
Odesláno 22. prosince 2015 9 let Mě by spíše zajímalo, jakým způsobem řešíte rozdílnou hlasitost programů? Pokud si něco nahraji, má to jinou hlasitost, než nahrávka z jiného programu. Stejně tak pokud se na něco dívám a přehrávaný program skončí. Je to docela rušivé a řešil jsem to již na předchozím Kaonu, nevyřešil jsem nic. Na zvuk používám reciever + optiku. Co vy a hlasitost, nějaké nápady, rady?
Odesláno 22. prosince 2015 9 let Jen dotaz, zvuk přes optiku na reciever asi nejde ovládat ovladačem cihly, co?
Odesláno 22. prosince 2015 9 let Nevím o tom. V podstatě by to i řešilo můj problém. Respektive zjednodušovalo, protože by byl jen jeden ovladač.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.