Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

A zkus si vzít internet a TV od O2, když jsi 6 a více kiláků od DSLAMu, z té rychlosti si sedneš na pr..l :D Ale kdo chce, tak ať si zřídí O2 a jejich slavné AžDSL .

Odesláno

nasranej jak krava píše: "....sracka...do prdele....h***o ... ....."

Myslím,že Ti u UPC stejně není pomoci.I kdyby bylo vše bez problémů a ze zlata,tak jsi stejně pořád uživatel nasranej jak krava.

Odesláno

máte taky problémy s MY PRIME. Poslední dobou zlobí načtení filmu. Film se načte a za takových 10 sekund ,se ta cihla nějak zablokuje. Blikne tlačítko zapínaní a potom už cihla vůbec nekomunikuje .Pomůže pouze vypnutí ,na zadní straně. A potom ty filmy hrají normálně .Kde hledat problém??

upraveno: tak jsem zjišťoval na Facebooku tam můj dotaz raději vymazaly .

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Problém je v software cihly, s tím neuděláš nic. Jen to urguj u UPC....

Odesláno
Kde hledat problém??

V UPC.

A teď vážně - nevím. Všechny zařízení od UPC vykazují značně nahodilou poruchovost která se obtížně reprodukuje a tedy i zjišťuje její příčina. Mě se cihla také občas zasekne, pokaždé za jiných okolností, někdy pomůže vypnutí na dálce, někdy musím přes vypínač. Ano, je to na h***o, a já už bohužel ani nevěřím, že to u UPC bude někdy jinak.

Sent using Tapatalk

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno

Jen pro info, v rámci testování jsem dostal odpověď na otázku, zda bude umožňovat cihla i bridge mód

bridge mód není dostupný a bohužel nebude ani v budoucnu - použitá architektura to neumožňuje
  • Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odesláno
Jen pro info, v rámci testování jsem dostal odpověď na otázku, zda bude umožňovat cihla i bridge mód
bridge mód není dostupný a bohužel nebude ani v budoucnu - použitá architektura to neumožňuje

Což potvrzuje mé přesvědčení od samého počátku, a sice že cihlu POUZE jako STB a nic jiného. Modem zvlášť a WiFi + eth vlastní je jediná cesta co nevede rovnou k Chocholouškovi [emoji14]

Sent using Tapatalk

Odesláno

chápu to dobře, že pro "běžného uživatele" je nějaký bridge mód nepodstatná věc?

Odesláno
chápu to dobře, že pro "běžného uživatele" je nějaký bridge mód nepodstatná věc?

Ano, a ono to tak v reálu nejspíš i bude, bohužel.

Sent using Tapatalk

Odesláno

"A v rámci testování" prosím o zjištění, kdy bude správená znaková sada u teletextu / titulků

Já jestli si radši nemám začít shánět, zjišťovat informace, o jiném HD přístroji s nahráváním, kterej zvládá zobrazit titulky. Což beru jako základní a zásadní věc.....

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague