Odesláno 3. února 2016 9 let chápu to dobře, že pro "běžného uživatele" je nějaký bridge mód nepodstatná věc? Ano, a ono to tak v reálu nejspíš i bude, bohužel. Sent using Tapatalk Bohužel asi pro ty co mají potřebu přes "cihlu" zasíťovat půl baráku, ono s dvěma RJ45 se toho asi moc nevykouzlit nedá
Odesláno 3. února 2016 9 let nevim co stim delas ale me to jede pres rok vpoho Možná by bylo super, napsat komu je post určen. Už se v tom trošku ztrácím.
Odesláno 3. února 2016 9 let chápu to dobře, že pro "běžného uživatele" je nějaký bridge mód nepodstatná věc? Ano, a ono to tak v reálu nejspíš i bude, bohužel. Sent using Tapatalk Bohužel asi pro ty co mají potřebu přes "cihlu" zasíťovat půl baráku, ono s dvěma RJ45 se toho asi moc nevykouzlit nedá Tak za ni zapoj switch a nebo i router jde v některých případech a můžeš připojit klidně 2 baráky což ale zase porušuješ 4.5.1 smluvních podmínek.
Odesláno 3. února 2016 9 let Ahoj, taky vám nejde cihla? Na obrazovce jenom bílo a logo UPC tak jako to měl Hadan a Kaon. Když volám na linku UPC tak po volbě do AJ hned jako druhé hlásí že cihly nejdou pak prý ještě moje upc a intenzivně na tom pracují... Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
Odesláno 3. února 2016 9 let Nahlášeno od: 03.02.2016 12:58 Omlouváme se za potíže při spuštění Horizon HD DVR mediaboxu. Na odstranění závady intenzivně pracujeme. Děkujeme za pochopení. Upraveno 3. února 2016 9 let uživatelem Návštěvník Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 3. února 2016 9 let Jo, to vím to tam říkaly ale jestli nejde i někomu jinému tady, protože u dědy nejde a u mě ano, přitom jsme ve stejném a to malém městě. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
Odesláno 3. února 2016 9 let Mě cihla jede (edit: Praha 14) Sent using Tapatalk Upraveno 3. února 2016 9 let uživatelem Návštěvník
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.