Odesláno 23. února 2016 9 let Děkuji za reakci, spokojený zákazníku UPC. Bohužel jedinou konkurencí UPC v mém domě je špatný signál ze vzduchu. Můj názor na cihlu ale stejně nezměníš. Můj předchozí přístroj byl PVR KAON, a kdyby nebyl poruchový, tak jej neměním. Byl pro obsluhu daleko přívětivější. A ta nemožnost vypnutí mi stejně vadí, modem nevyužívám. Požaduji pouze set tob box pro televizi, vše ostatní je pro mě zbytečnost
Odesláno 24. února 2016 9 let Dnes mi byl zapojen internet,cihlu jsem odpojil poté od veškeré kabeláže,abych si na spodní straně opsal ze štítku údaje pro připojení k wifi,poté vše zapojil ale mediabox už nenajel.Jen blikající oranžová na vypínači.Pokud se takto chová,prý si stahuje soft,ale pokud je to půl dne....Odpojení od sítě,ani Dvoj-tří tlačítkový restart nepomohl,ani výměna kabelu (zásuvka-mediabox).
Odesláno 25. února 2016 9 let 1) proč jsi odpojoval? otočit a přečíst jde i když je zapojeno a navíc heslo je i v brožůrce co je u STB 2) zapojil si vše správně a hlavně dobře dotáhl konektory ? a jestli jsi odpojil od TV zásuvky nezapojil jsi to do TV vývodu ?
Odesláno 25. února 2016 9 let Asi nerozumím otázkám: 1/ To,že odpojím mediabox od kabelů,třeba z důvodu úklidu atp. nemůže být naškodu přístroji,pak jen prostě chvíli najíždí 2/ Zásuvku mám s třemi vývody (do trojúhelníku).Dva spodní jsou TV a R (pro zasunovací konektrory),tam nemám nic.Kabel mám v datovém (šroubovacím) konektroru,nelze se splést.Přes jeden kabel mám tedy,jak asi většina z nás, kompletní UPC nabídku (TV,Telefon,Int.).
Odesláno 25. února 2016 9 let Ne odpojení nevadí, jen sem se podivoval důvodu odpojení " abych si opsal štítek" Zásuvek je více tipů a některé mají všechny vývody šroubovací a někteří lidé to pak se snaží připojit na TV výstup
Odesláno 25. února 2016 9 let Kabelu pod zásuvkou si nevšímat,jde přes zeď (jiný poskytovatel int.).Pokud je kabel špatně zapojen, STB by měl normálně najet a pak zobrazit zprávu,že kabel není zapojen (Error 1001).Tady jen bliká oranžově
Odesláno 25. února 2016 9 let koukám nějak se zlepšily .To když mě to zapojovaly tak mě tam dali ,takový ocasek (udělanou přechodku). Když jsi to restoval ten tvůj Dvoj-tří tlačítkový nechal jsi to alespoň 5 minut bez elektriky. Taková možná blbost ,zkoušel jsi ten internet co ti zapojila UPC. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 25. února 2016 9 let No lidi, problém vyřešen!:Nedalo mi to a rozebral jsem zásuvku,vyndal kabel,opletení jsem upravil,dal zpátky a už STB jede.
Odesláno 26. února 2016 9 let Ještě jen tak pro pořádek.Login+heslo je opravdu jen na spodní straně přístroje,v té brožurce,nebo lépe řečeno rozkládacím letáku je pouze ilustrační login+heslo, tedy heslo v mém letáku ABCDEF.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.