Odesláno 26. února 2016 9 let No lidi, problém vyřešen!:Nedalo mi to a rozebral jsem zásuvku,vyndal kabel,opletení jsem upravil,dal zpátky a už STB jede. nějak nechápu .Když jsi ten koaxiál odpojil z cihly ,tak co má ta zásuvka společného. A jak se může koaxiál sám odpojit v zásuvce?? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 26. února 2016 9 let problém vyřešen. Upraveno 2. března 2016 9 let uživatelem Návštěvník Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 26. února 2016 9 let No lidi, problém vyřešen!:Nedalo mi to a rozebral jsem zásuvku,vyndal kabel,opletení jsem upravil,dal zpátky a už STB jede. nějak nechápu .Když jsi ten koaxiál odpojil z cihly ,tak co má ta zásuvka společného. A jak se může koaxiál sám odpojit v zásuvce?? Spíše to opletení (uvnitř zásuvky) se uvolnilo a dotýkalo se kontaktu hlavního (středního) vodiče,jinak si to nedovedu vysvětlit.Možná se tak stalo,když jsem odpojoval kabeláž a nevědomky jsem za koax zatáhl,nebo shoda náhod.
Odesláno 29. února 2016 9 let Ahoj, chci se zeptat, jestli je možné nějak nahrávky z Mediaboxu dostat do PC nebo alespoň na flashdisk nebo ext. hdd? Děkuju moc za odpověď!
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.