Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Když se pořad prodlouží, může se stát, že tam není konec. Nahrává se dle EPG + nějaká rezerva před i po. Když se Vám příště stane tohle, pustťte si následující pořad a dokoukejte tak předchozí.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

A navíc to prodlouží na 30min (z 15min) viz FB UPC

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Díky,

to mě nenapadlo. Ale pak už byl Závěr vysílání v EPG,a tam už nebylo co přehrát...tuším teda. Podivám se příště. Jednalo se o NHL na Nova Sportu 1.

Odesláno

Na technické podpoře tvrdili, že výstup obrazu může být buď na HDMI nebo přes SCART, ale nikdy ne současně. Naštěstí po tom, jak jsem od nich koupil redukci na SCART, tak neměli pravdu. Obraz jde na oba výstupy bez ohledu na volbu Nastavení-Další nastaveníHlavní video kabel. Tak se dále dají nahrávat pořady na DVD rekordér.

Chtěl jsem se zeptat, zda vám nevadí, že při prohlížení nahraných pořadů není zobrazen čas nahrávky? Zatím jsem si nevšiml, že by se to někde řešilo.

Odesláno

Cihla má tolik horších problémů, že tohle ani nikdo neřeší. Samozřejmě, že se člověk nevěřícně ptá "Proboha, proč?!", stejně jako u ostatních absurdit, nemožností setřídit si kanály počínaje a nesmyslným ořezáním schopností routeru konče.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

O jaké třízení má jít? Já si dám kanály do oblíbených a pak si je můžu různě přesouvat, jak chci na libovolné pozice.

Odesláno
O jaké třízení má jít? Já si dám kanály do oblíbených a pak si je můžu různě přesouvat, jak chci na libovolné pozice.

A fakt jste si jistý, že máte doma HD DVR Mediabox (cihlu)? Spíš se zdá, že píšete do špatného vlákna, k úplně jinému settopboxu.

Odesláno

Cihla zpětné shlédnutí nepodporuje a zřejmě podporovat nebude. Ten supermoderní výkřik techniky z jiné planety je totiž asi téměř neaktualizovatelný. Bude to stejné jako s řazením programů, s hebrejským teletextem a dalšími specialitami tohoto zmetku. UPC má svojí reklamu založenou v současnosti i na toto zpětné shlédnutí, ovšem skromně zamlčuje, že na cihle nejde. Ptal jsem se v zákaznickém centru, odpověď zněla, že to bude fungovat do konce roku. Nenapsali jakého. Totéž mně totiž tvrdili o zmíněném řazení programů a teletextu -mám to od prvního dne, co to začali dávat lidem a dodnes to nezvládli. :(

Odesláno

Proto mám již něco jiného, bohužel HD jednotuner, ale funguje....

Odesláno

Jedna větší aktualizace proběhla nedávno. Zlepšila se rychlost a stabilita.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague