Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

jan > Díky za tip.

Odesláno

Máte od UPC televizi, HD DVR Mediabox a chcete mít zpětné zhlédnutí mezi prvními? Hledáme právě Vás!

Zapojte se do testování a posílejte nám své návrhy na zlepšení.

Přihlaste se do testování zde http://bit.ly/chci-testovat-Horizon (klienti, kteří jsou již testery se do testu zapojí automaticky)

Odesláno

A už jste konečně opravili znakovou sadu v teletextu? Sluchově postižení jsou na titulcích teletextu docela závislí......

Odesláno
Máte od UPC televizi, HD DVR Mediabox a chcete mít zpětné zhlédnutí mezi prvními? Hledáme právě Vás!

Zapojte se do testování a posílejte nám své návrhy na zlepšení.

Přihlaste se do testování zde http://bit.ly/chci-testovat-Horizon (klienti, kteří jsou již testery se do testu zapojí automaticky)

[attachment=0]Dawn_test.png[/attachment]

před 9 dny jsem si vzal Compal modem škoda mohl jsem ušetřit poplatek . Hlavně že jsem se ptal jestli bude zpětný přehrávání fungovat na cihle ,nevěděli na UPC. .Jinak kdyby to věděl tak jsem si jí vzal. Ted mám malí HD BOX a modem a samý kabely všude.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

To, ze zpetne prehravani bude na cihle, se psalo. Psali koncem roku.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odesláno
A už jste konečně opravili znakovou sadu v teletextu? Sluchově postižení jsou na titulcích teletextu docela závislí......

S tím teletextem to vidím osobně bídně,před více než rokem jsem do mejlu dostal od UPC zprávu,že na vyřešení problému pracují,ale asi neřešitelný problém! :thumbdown:

Odesláno

Já mám teď malou cihlu s jedním tunerem, právě kvůli fungujícímu teletextu. Ale zase jeden tuner ☹️

Odesláno
To, ze zpetne prehravani bude na cihle, se psalo. Psali koncem roku.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Testeři se snad prý dočkají na přelomu října-listopadu. A aktualizace nebude jen o zpětném přehrávání, nechám se překvapit. Po skoro roce :D

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague