Odesláno 26. ledna 2017 8 let Ono je tam samozřejmě spousta novinek, ne všechny jdou na první pohled vidět. Ono je to GUI kompletně překonané a jsou tam funkce, které buď chyběli a nebo nebyli potřeba a jsou tam až kvůli zpětnému shlédnutí. Nevím jak vám, ale box reaguje mnohem rychleji a lépe. Se zpětným shlédnutím jsem neměl zatím problém. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 26. ledna 2017 8 let Mám dotaz na majitele Medeaboxu, jestli jde zároveň výstup do HDMI i do SCARTU? Tzn, jestli když navolím na HDMI OUT třeba 1080i, jestli i na SCARTU bude fungovat SD signál? Mám jít zapojit kamarádovi tento box zároveň na TV a zároveň na projektor. Projektor má starej pouze s VGA nebo kompozit. Takže chci dát HDMI do TV a pak SCART přes redukci do VGA ( vím, že je to otázka jestli bude fungovat) https://www.electroworld.cz/hama-122245 ... -d-sub-vga Doufám, že ten Mediabox má na SCARTU RGB osazené. Když by to nešlo, tak holt jen přes kompozit..
Odesláno 26. ledna 2017 8 let Mám dotaz na majitele Medeaboxu, jestli jde zároveň výstup do HDMI i do SCARTU? Tzn, jestli když navolím na HDMI OUT třeba 1080i, jestli i na SCARTU bude fungovat SD signál? Mám jít zapojit kamarádovi tento box zároveň na TV a zároveň na projektor. Projektor má starej pouze s VGA nebo kompozit. Takže chci dát HDMI do TV a pak SCART přes redukci do VGA ( vím, že je to otázka jestli bude fungovat) https://www.electroworld.cz/hama-122245 ... -d-sub-vga Doufám, že ten Mediabox má na SCARTU RGB osazené. Když by to nešlo, tak holt jen přes kompozit..
Odesláno 26. ledna 2017 8 let Testerům - Pokud vyberete jazyk zařízení v nastavení a vyberete angličtinu pak se znova vrátíte na volbu na češtinu dojde k zamrznutí tak cca na 3 min (nebo pomůže restart ovladačem)... Může mi to někdo potvrdit nebo se to děje jen mi ? Sice je to detail ale ...
Odesláno 26. ledna 2017 8 let Janda008 proč bych to prosím tě dělal? Přehazoval si někdy jazyk v telefonu? Hledání much...
Odesláno 26. ledna 2017 8 let Mám dotaz na majitele Medeaboxu, jestli jde zároveň výstup do HDMI i do SCARTU?Tzn, jestli když navolím na HDMI OUT třeba 1080i, jestli i na SCARTU bude fungovat SD signál? Mám jít zapojit kamarádovi tento box zároveň na TV a zároveň na projektor. Projektor má starej pouze s VGA nebo kompozit. Takže chci dát HDMI do TV a pak SCART přes redukci do VGA ( vím, že je to otázka jestli bude fungovat) https://www.electroworld.cz/hama-122245 ... -d-sub-vga Doufám, že ten Mediabox má na SCARTU RGB osazené. Když by to nešlo, tak holt jen přes kompozit.. No ta redukce ti bude naprd, protoze cihla ma kulaty (DIN) scart konektor. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. ledna 2017 8 let Aha, takže pak asi nebude mít DVR ale jen klasickej KAON HD MEDIABOX , protože ten SCART tam prý má klasickej velkej.
Odesláno 26. ledna 2017 8 let Aha, takže pak asi nebude mít DVR ale jen klasickej KAON HD MEDIABOX , protože ten SCART tam prý má klasickej velkej.
Odesláno 26. ledna 2017 8 let Ahojte, co se týče testování cihly , tak mě to jede bezvadně, jediný zádrhel byl na youtube, dlouhé načítání a pomalá reakce,vše ostatní bez problému,uživatelské prostředí daleko lepší a celkově v pohodě aspoň teda u mě.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.