Odesláno 11. dubna 2017 8 let Podla info z Polskeho fora ja uz cihla OK, teda technicke dovody odkladu to uz asi nebudu. Je ale uplne logicke, ze UPC nebude robit takyto upgrade pred prazdninami a sviatkami, kedy internet/TV pouziva ovela viac ludi a na helpdesku je menej zamestnancov... Ale verim tomu, ze ihned po velkej noci sa upgradu dockame.
Odesláno 11. dubna 2017 8 let Aha! Pozor změna. Minulý týden psal David z FB týmu, že zpětné zhlédnutí na "cihle" rozjede UPC dvanáctého. Dubna. Včera - Zpětné zhlédnutí na HD DVR Mediaboxu bude dostupné do 14-ti dnů. O přesném datu budete informován prostřednictvím emailu. David - UPC Facebook tým.Slibotechna pokračuje. Komedianti. Cim dal vic me utvrzuje jejich posouvani terminu v tom ze jsem se tu kdysi docetl ze na cihke nepujde zpetne prehravani nikdy. Ze he to technicky nemozne. Neveril jsem. Dnes uz verim. Nekonecne posuny terminu svedci o neschopnosti. Kecy prdy beďary Zpětné přehrávání na cihle funguje perfektně a pokud se UPC rozhodlo k bezpečnějšímu, ovšem pozdějšímu spuštění pro všechny, buďte za to jenom rádi. Chtěl bych potom vidět ty kydy o tom, jak se spustilo něco neodladěného... Ono je vlastně jedno, kdy se to spustí, brblat se bude stejně furt.
Odesláno 11. dubna 2017 8 let Vazeni,dockame se.Dnes v klientskem centru mi operatori sdelili,ze 19.4.2017-do 27.4.2017.Vse je na dobre ceste.Tak prestante nadavat.Mne to odsouvani iz take nebavi,ale kdo si pocka,ten se docka
Odesláno 14. dubna 2017 8 let Tak mail už dorazil a opravdu se tam píše - aktualizace cihly a s tím i start zpětného zhlédnutí 19.4.
Odesláno 14. dubna 2017 8 let Tak mail už dorazil a opravdu se tam píše - aktualizace cihly a s tím i start zpětného zhlédnutí 19.4. Tak se uz tesim
Odesláno 16. dubna 2017 8 let Komedianti. Cim dal vic me utvrzuje jejich posouvani terminu v tom ze jsem se tu kdysi docetl ze na cihke nepujde zpetne prehravani nikdy. Ze he to technicky nemozne. Neveril jsem. Dnes uz verim. Nekonecne posuny terminu svedci o neschopnosti. Funguje a funguje dobře, spíš bude problém s kapacitou sítě, když to pustili všem síť nestíhala... Jinak v testovací verzi jsem opravdu spokojený. Ps. Jde jen o moji doměnku. Upraveno 17. dubna 2017 8 let uživatelem murder
Odesláno 16. dubna 2017 8 let Nemyslím si, že byl problém se sítí jako takovou, ale s nějakým subsystémem či Middleware. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. dubna 2017 8 let moc prosím ostatní o info na mém mediaboxu v rámci aplikací rád využívám YOUTUBE proč ale - narozdíl od youtube v počítači - přes UPC mi vše nechce přehrát - víc jak polovina vyhledáváných písniček a videí mi neje - na počítači jde vše díky...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.