Odesláno 1. května 2015 9 let ...a ještě bych měl jeden trochu "subjektivní dotaz". Je nějaký pozorovatelný rozdíl ve kvalitě obrazu mezi Kaonem B4003HCO(HD PVR) a novým HD DVR Mediaboxem? Děkuji
Odesláno 1. května 2015 9 let Ze začátku budou jezdit na instalace technici a bude zdarma. Instalace s těmito boxy bude probíhat od 18.5. Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Odesláno 1. května 2015 9 let Až od 18.5, jo? V ceníku jsem našel:"Asistovaná instalace pro přijímací zařízení HD DVR mediabox (Pace DMC7002) 0 Kč" Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 1. května 2015 9 let nevím co je HD STB s DVD ale nedostaneš, max počet je 4 zařízení , jedno musíš vyměnit
Odesláno 1. května 2015 9 let Asi záleží jaký budeš věrný zákazník. Já jsem žádal o pátou kartičku a dali mi ji!
Odesláno 1. května 2015 9 let To moc nechapu, kam to zapojim kdyz mam pripojku se zasuvkou upc a modemem ve sklepe a po baraku klasicke zasuvky na tv a net wifinou. ta zdirka DATA je prece jen na te zasuvce co je na privodu ve sklepe ne? (ted je do ni zapojeny modem)
Odesláno 2. května 2015 9 let Jaké jsou předinstalované aplikace? Je mezi nimi i webový prohlížeč, případně neuvažuje se o něm v budoucnu?
Odesláno 2. května 2015 9 let To moc nechapu, kam to zapojim kdyz mam pripojku se zasuvkou upc a modemem ve sklepe a po baraku klasicke zasuvky na tv a net wifinou. ta zdirka DATA je prece jen na te zasuvce co je na privodu ve sklepe ne? (ted je do ni zapojeny modem) Jo presne tak, Horizon box ale musi byt pripojeny do te zdirky Data, protoze ma v sobe zabudovany modem a nefungovali by nektere fuknce, resenim by mohlo byt zapojeni tv do zdirky data a modlit se aby nedochazelo k ruseni tv signalu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. května 2015 9 let Jaké jsou předinstalované aplikace? Je mezi nimi i webový prohlížeč, případně neuvažuje se o něm v budoucnu? Je ta Youtube a par zakladnich, a nejaky hry, weobvy prohlizec tam neni, ale neni pry vylouceno zese take objevi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.