Odesláno 16. srpna 2017 7 let před 30 minutami, andy napsal: Pokud někdo ztratí na cihle předplatné, stačí nechat cihlu zapnutou na placeném programu (třeba Nova) asi 1 hod, naskočí. andy Tohle jsem už zkoušela a nejde to, mimochodem programy jdou normálně. Nejde Videotéka a Archiv, tam se objevuje "PŘEDPLATIT" a na UPC hlásí že mají nějaké výpadky.
Odesláno 16. srpna 2017 7 let Na infolince je nyní správa že pokud vám zpětné zhlédnutí stále nefunguje Tak máte setobox na chvíli odpojit od elektrického napájení. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. srpna 2017 7 let Zpětné shlédnutí funguje pořád, bez problému. Na UPC řekli, že je problém ve Videotéce a Zpětným shl. o archivu nic. Každému nejde něco jiného.
Odesláno 16. srpna 2017 7 let Nezmizely nekomu z vas nekdy loga programu v EPG? Ja tam mam ted jen textove nazvy, coz je na pytel. Diky.
Odesláno 16. srpna 2017 7 let Dobrý podvečer, asi mají nějaký "trabl" dnes , od rána po zapnutí cihly nejdou přepínat programy, zůstává šedivý pruh v dolní části obrazovky. Ani ráno po restartu cihla neožila, teď podvečer totéž. Ale jde vypnout a zapnout, ale nahrává se mi pořad... Upraveno 16. srpna 2017 7 let uživatelem marmira Internet 150 - TV Komplet HD DVR Mediabox, modem (odkoupený) Praha
Odesláno 16. srpna 2017 7 let před 40 minutami, marmira napsal: Dobrý podvečer, asi mají nějaký "trabl" dnes , od rána po zapnutí cihly nejdou přepínat programy, zůstává šedivý pruh v dolní části obrazovky. Ani ráno po restartu cihla neožila, teď podvečer totéž. Ale jde vypnout a zapnout, ale nahrává se mi pořad... Tak ok, už se to po restartu probralo.... Internet 150 - TV Komplet HD DVR Mediabox, modem (odkoupený) Praha
Odesláno 18. srpna 2017 7 let Zdravím, chci se zeptat jestli už někomu funguje Videotéka a archiv? Já tam mám stále "PŘEDPLATIT".
Odesláno 18. srpna 2017 7 let Já čučím už x hodin bez problémů zpětné shlédnutí i my prime. před 2 hodinami, sarmen10 napsal: Zdravím, chci se zeptat jestli už někomu funguje Videotéka a archiv? Já tam mám stále "PŘEDPLATIT". Vytáhněte ze zásuvky a zapojte. Pak by mělo fungovat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.